-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Güllerin Savaşı Son Bölüm İzle

ads
ads

Kanal D Güllerin Savaşı Son Bölüm 6. Bölüm


Güllerin savaşı dizisi, son bölüm izle, kanal d seyret, güllerin savaşı 6 bölümde neler oldu?, son bölüm sahneleri, fragmanı izle, güllerin savaşı dizisini seyret, heycan dolayı dakikalar ile güllerin savaşı kanal d ekranlarında


güllerin savaşı 6. bölüm izle, güllerin savaşı 6. bölüm full izle, güllerin savaşı 6. bölüm seyret, güllerin savaşı 6. son bölüm izle, Kanal D dizi izle, güllerin savaşı 6. bölüm izle, güllerin savaşı izle, güllerin savaşı son bölüm izle, güllerin savaşı yeni bölümü izle, güllerin savaşı son bölüm



Güllerin Savaşı Son Bölüm İzle


Güllerin savaşı dizisi Kanal D ekranlarında ilk çıktığı günden buyana oldukça ilgi gördü ve büyük izleyici kitlesine ulaştı tüm bölümlerini sabırsızlıkla bekleyen kanal d izleyicisi son bölümü 6. bölümü ile ekranlara geldi. Son bölümü ile heyecan dolu dakikalara imza atan dizi insnaları ekran başına kitemeyi başardı.

Her bölümü ile reyting rekorları kıran dizide  başrol oyuncuları  "Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder'in paylaştığı, Serap Aksoy, Atilla Şendil, Yiğit Kirazcı, Arif Pişkin, Sercan Badur, Meltem Pamirtan, Berk Yaygın, Münire Apaydın, Zeynep Köse ve Pınar Afşar'ın" eşlik ettikleri, senaryosunu Melis Civelek'in Sırma Yanık'la kaleme aldığı, yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği ve Merve Girgin'in yönettiği çok güzel bir dizi izlemenizi tavsiye ederiz.


GÜLLERİN SAVAŞI 6. BÖLÜM İZLE

http://video.kanald.com.tr/gullerinsavasi/6Bolum/25599

GÜLLERİN SAVAŞI 6. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

http://video.kanald.com.tr/gullerinsavasi/6Bolum-Fragmani/25571

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.