-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Hayatta Kalma Oyunu - Minecraft

ads
ads
Hayatta Kalma Oyunu - Minecraft
Oyun dünyasının en ileri gelen oyunlarından biri olan ve en çok kullanıcıya hitap eden oyunlardan biri olan Minecraft, hiç durmadan yayın hayatına devam ediyor. 13 milyonu aşkın kullanıcı sayısına ulaşan Minecraft, her geçen gün bu sayısını katlıyor. Yeni güncellemeleriyle sürekli kullanıcılarını mutlu eden Minecraft, her zaman en iyi oyunlar arasında kalmayı başarmıştır. 5 yılı aşkın süredir oyunu bize sunan Mojang şirketi, Gamepad ile beraber çalışarak oyunda en iyiyi hesap etmek için çaba gösteriyorlar.

İleri gelen güncellemelerle birlikte kurulan Minecraftindirr.com, Minecraft hakkında her türlü bilgiyi, güncellemeyi, modları ve daha nice pek çok şeyi bizlere sunuyor. Bunları bize sunarken, en uygun indirme imkanını da sağlamaktan çekinmiyor. Her şeyi en basite indirgeyen Minecraftindirr.com, oyunları size indirme imkanı sunarak, sizin için en iyisini yapmaktadır.

Minecraft'ın en son sürümü olan Minecraft 1.7.10 indirme imkanının bile bulunduğu websitesinde, pek çok sürümü de yanında indirebilirsiniz. Bunun yanında Minecraft 1.6.2 indirme imkanı da sunan Minecraftindirr.com, daha pek çok oyunu sunmaya başlamıştır. Rehberiniz olabilecek bir kaynak olan websitesinde, moddan tutun da pek çok dosyayı indirme imkanı bulabilirsiniz.

Minecraft en çok tutunma gösterimini ve kullanıcı toplamasını Minecraft 1.7.2 indirme imkanıyla beraber ortaya çıkarmıştır. Bundan dolayı pek çok insan oyuna katılım göstermiş, 1.7.2 versiyonunun ortaya koyduğu farklılıklarla beraber oyunda kalmış, oyunu satın almıştır. Fakat Minecraft 1.6.2 indirildikten sonra insanı oyuna bağlayan farklı bir oyun olduğundan dolayı, kısa bir süre sonra oyundan kopamamışlardır. Her şeyi farklı yaşatan Minecraft dünyasına girişiniz olunca, çıkışınız pek kolay olmuyor. Bu dünyaya adım atmak kolay fakat çıkmak hiç de kolay değil . Bundan pişmanlık duymak da çok zor... Oynayıp bunun farkına varacaksınız..

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. ervekten severek oynadıgım bir oyun hayatta kalma modu oldugu zaman daha zevkli

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.