-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » Snowball Android Uygulaması

ads
ads

Snowball  Android Uygulaması
Snowball Beta Android Uygulaması

Android chazlar için şuanlık Snowball uygulamasının betası mevcut. Facebook Messenger, WhatsApp, Snapchat, SMS, Hangouts, Twitter, Line, WeChat ve Slack uygulamalarının bir arada olduğu android uygulaması.

Günümüzde sosyal medyanın yeri oldukça önemlidir. Buna dahil olarak anlık mesajlaşma platformları da çokça kullanılmaktadır. Bu uygulama sosyal medya hesaplarınızdan tutunda anlık mesajlaşmaya kadar birçok ağı içinde barındırıyor.  Eski zamanlarda anlık mesajlaşma olarak insanların aklına gelen Facebook, twitter vb.  sosyal medya mecralarıydı. Ancak her geçen gün çıkan yeni uygulamalar ile anlık mesajlaşma alanı gittikçe genişliyor ve ailesine bir yenisi ekleniyor.

İnternet kullanıcıların çoğu, Facebook başta olmak üzere, twitter, Skype,WhatsApp  kullanmaktadır. Fakat bunların her birine ayrı ayrı girip zaman ayırmak yerine tek bir uygulama ile tüm hesaplarınızı yönetmek istemez misiniz?

Android  Snowball  uygulamasına benzer içerikte bazı uygulamalar bulunmakta  fakat  Snowball  kadar gelişmiş ve yüksek performans sağlayan bir uygulama şuan mevcut değil. Sizlerde tek bir yerden tüm hesaplarınızı yönetmek için  Snowball  uygulamasını tercih edebilirsiniz. Şu zaman itibariyle beta sürümü olan uygulamaya Google Play Store üzerinden ulaşabilirsiniz.

Snowball nedir? Ne işe yarar?


Facebook Messenger, WhatsApp, Snapchat, SMS, Hangouts, Twitter, Line, WeChat ve Slack uygulamalarını desteklemektedir.

Kullanımı gayet basit olan uygulama beta aşamasında olmasına karşın çok başarılı bir uygulama ve kullanıcıdan tam puan almıştır. Şimdilik Türkçe destek bölümlerinde yer almamaktadır. Fakat ilerleyen zamanlarda birçok ülkelerde kullanımı yaygınlaşacağından rahatlıkla Türkiye desteği olacaktır.


Snowball Beta Android Uygulamasını İndirmek için Aşağıdaki Bağlantıyı Kullanabilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squanda.swoop.app

Bir önceki android uygulaması yazımız >>  WeTransfer Uygulaması

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Güzel uygulamaymış indiriyorum şimdi. Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.