-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Bonzai Kurbanı (Japon Taner)

ads
ads
Olay Antalya'da meydana geldi. Japonlara benzediği için çevresi tarafından  "Japon Taner’" olarak bilinmekteydi. Bonzai kurbanı genç henüz 28 yaşında ismi Taner Ağaoğlu, bir arkadaşının evinde ölü olarak bulundu.  Yapılan araştırmalar sonucunda hayatını kaybeden gencin bonzai isimli maddeyi kullandığı ortaya çıktı.

Olay 10 Kasım 2014 Pazartesi 23:00'de meydana geldi. İddialara göre ailesiyle kavga ettiği için arkadaşında kaldı. Arkadaşı zile bastığında herhangi biri kapıyı açmamasından şüphelendi ve emniyeti aradı. Kapı ekipler tarafından çilingir ile açılarak içeri girildiğinde gencin hareketsiz yattığı görüldü. Olay yeri incelemesinde zamanının en kötü zehiri olan bonzai adlı sentetik maddeyi kullandığı belirlendi. Bunun üzerine polis ekipleri arkadaşının ifadesini aldı. 

Bunun üzerine Taner Ağaoğlu'nun cesedi otopsi için adli tıp morguna götürüldü.







Bonzai hakkında detaylı bilgi için aşağıda ki videoyu kesinlikle izlemelisiniz..



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.