-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Cilt Bakımı için Papatya Maskesi Yapımı

ads
ads
Cilt Bakımı için Papatya Maskesi Yapımı

Cildiniz için Papatya Maskesi nasıl yapılır?

Pürüzsüz bir cilde sahip olmak için papatya maskesini denemelisiniz. Cilt için doğal yöntemler hem sağlıklı hemde iyi sonuçlar vermektedir. Bizlerde iF ailesi olarak doğal yöntemlerle cildinize en iyi bakım nasıl yapılır bugün papatya maskesini anlatacağız:

İnsanlarda cilt tipleri bir kaç kısıma ayrılır normal, kuru ve yağlı ciltlerdir. Eğer sizinde cildiniz yağlı yahut normal bir cilt ise papatya maskesi ile pürüzsüz bir cilde kısa uğraşlar sonucunda ulaşabilirsiniz.

Papatya maskesi tarifi

Bir avuç papatyayı cezveye koyarak kaynatın ve soğumasını bekleyin. Demlediğiniz papatyayı soğuttuktan sonra bir yemek kaşığı alarak bir kapta 2 kavhe kaşığı kadar nemlendirici krem ekleyerek iyice harmanlayın. Cildinize uygulayın ve 15 dakika beklettikten sonra yüzünüzü durulayın. Bu uygulamayı haftada bir kere yapabilirsiniz.

Bir önceki cilt maskesi tarifi >> Nane Maskesi


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.