-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Backlink 2015 (Turkcell'den)

ads
ads

Turkcell'den backlink nasıl alınır?


Backlink çeşitleri ve  kalitesi ne kadar iyi olursa o kadar sağlam ağ kurmuş olursunuz.  Çok kaliteli siteye sahip olan Turkcell'in https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr/ sitesinden backlink almayı göstereceğiz.

1. Adım: İlk olarak  https://gelecegiyazanlar.turkcell.com.tr/  adresine giriş yapın ve e-posta üyeliği kısmından üyeliğinizi gerçekleştirin. 

2. Adım: Bu aşamada mail adresinize onay linki gelecektir. Eğer gelmezse onay kodu gönder linkine tıklayın saniyeler içinde onay linki e-postanıza gelecektir. Onayladıktan sonra,

3. Adım: Profil düzenleme bölümünü göreceksiniz mavi buton tıklayın ve gerekli alanları düzenleyin.

4. Adım: Profil bölümünden sosyal ağım yazan bölümü göreceksiniz bu bölümün en altında blogum  yazan kısım vardır. Site adresinizi oraya eklemeniz yeterlidir.  Son olarak kaydet diyerek işlemleri tamamlamış olursunuz. 

Örnek Resim:

Backlink 2015 (Turkcell'den)



2015 Backlink Alma Videolu Anlatım




Bir önceki konumuzda "Blogger Şablonu Mobil Hale Getirmek" isiml yazımızda, şablonu mobil uyumlu hale nasıl getireleceği detaylı şekilde anlatılmıştır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.