-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Köpeklerin Eğitimi Artık Uzman Ellere Bırakılıyor!

ads
ads
                 Köpekler hayatımızın en önemli arkadaşlarından birini oluşturmakta. Köpek sahibi olanlar mutlu hayatında yakından bir dosta daha sahip olabilmekte.

                 Bir köpekle yaşamak oldukça güzel olsa da bu konuda büyük zorluklarda yaşanmaktadır. Ev hayatına alışamayan bir köpek ile hayatınız kabusa dönebilir. Özellikle bir alman kurdu sahibi iseniz sizin için köpek eğitim uzmanı şarttır.




             Bu konuda Türkiye' de hizmet vermeye başlayan firma Pet World Kennel Club en büyük yardımcı olarak karşımıza çıkmakta. Firma bir köpek oteli hizmeti vermekte. Köpek eğitimi denilince akla gelen tüm uzman isimleri bir araya getiren firma Alman çoban köpeği ve bunun gibi pek çok türe kısa süre zarfında pek çok eğitimi sağlamakta.

            Bir evde yaşamaya alıştırılması gereken Alman kurdu ve bu köpek türleri firma sayesinde hem daha sakin hem de ev hayatına daha alışkın şekilde sahiplerine geri sunulmakta. http://www.almankurdu.com/ adresi ile web dünyasına da tanıtım sağlayan firma yine bu sayfada bulunan iletişim numaralarından gerekli bilgileri sağlamaktadır. Bu hizmet sayesinde köpekler artık çok daha rahat.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.