-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » NFS Most Wanted v1.3.69

ads
ads

NFS Most Wanted v1.3.69 Oyunu İndir.

NFS Most Wanted v1.3.69 Android cep telefonu oyunu.


Bu oyun ücretli bir oyundur ve son sürümüdür. Son sürümde gelişmiş versiyon ile karşınızda. NFS most wanted oyunun ücreti ise ortalama 13 tl civarındadır. Bu oyunu satın almak için Google Play Store üzerinden gerekli işlemleri yaptıktan sonra kurabilirsiniz. 

NFS Most Wanted v1.3.69


Yarış oyunları günümüzde en çok tercih edilen aynı zamanda çok sevilen oyunların vazgeçilmezlerdindendir. Bu yüzden çok kullanıcı yarış oyunlarını oynamakta ve bu geçmişten günümüze kadar  böyle gelmiştir.

Çok kaliteli oyunlardan olan bu oyun ile eğlenceli dakikalar geçireceksiniz. Ancak biraz ücret ödeyerek oyunu satın almanız gerekir. 

NFS most wanted oyunu indirdikten sonra bağlantınız olması gerekir. Aksi takdirde sorun yaşayabilirsiniz.

Android 2.3 ve üzeri sistemlerde çalışmaktadır.  Dosya boyutu 21.4 MB'dir. Dili ise İngilizce ve diğer diller mevcuttur. Lisans ücretli. 

NFS Most Wanted v1.3.69 oyununu Google Play üzerinden satın alıp indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.games.nfs13_row

Bir önceki android cep telefonu oyunu "Bus Simulator: Danger v1.3" incelemesini ve gerekli bilgileri paylaştık. Konumuzun içinde oyunla ilgili detaylar ve indirme bağlantısı bulunmaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

6 yorum:

  1. Most Wanted mobilde en iyi yarış oyunlarından bir tanesi ama fiyatı hayla Google Play'da yüksek 13TL.

    YanıtlaSil
  2. Bu benim hayatımın en iyi oyunu, araç geliştirme, görsellik, manzaralar vs. şimdiki zamana taş çıkaracak cinsten.

    YanıtlaSil
  3. Başlığı görünce tıkladım bu oyun benim için çok özeldir. Bir zamanlar ne geceli gündüzlü oynar ve black list sıralamasında yarışlar yapardım... Android versiyonunu tanıtmışsınız ama ek bilgi olarak vereyim Steam üzerinde Most wanted yaklaşık 1 aydır ücretsiz, bilgisayarlarına indirmek isteyen ve nostalji yapmak isteyenlere duyrulur :)

    YanıtlaSil
  4. Bu oyunun app storeda olmamasına şaşırdım sanırsam sadece androide geldi umarım en kısa zamanda iosada gelir bir deneriz :)

    YanıtlaSil
  5. NFs serisinin en sevdiği oyunu most wanted'dı. Mobile çıktığında da ilk oynayanlardan biriydim. Kesinlikle mükemmel bir oyun. Oynayın, oynattırın :)

    YanıtlaSil
  6. 13 lira mobil oyun için yüksek bir fiyat. Ben mobil oyunları ancak canım çok sıkılırsa oynuyorum. Yarış oynamak istersem de play store'da beni tatmin edebilecek ücretsiz bir oyun bulabileceğime eminim.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.