-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Bridge Constructor v3.7

ads
ads

Bridge Constructor v3.7 Oyunu İndir.

Bridge Constructor v3.7 android cep telefonu oyunu.


Bu oyun genel olarak bir beceri oyunudur. Oyunda köprü inşaatı ile ilgileniyorsunuz. Becerinize göre ne kadar güzel köprüler inşa ettiğinizi göreceksiniz. Oyun birçok kullanıcı tarafından  tam puan almıştır. Ve en çok oynanan ve indirilen android oyunları arasında yerini alır.  Ayrıca geliştirilen bu versiyonda yeni özellikler eklemiştir.  Özellikle ızgara sistemi ile daha gösterişli işler yapabilirsiniz. 

Bridge Constructor v3.7


Bridge Constructor oyununu Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz. Lisansı ücretsizdir.  Dil desteği İngilizce ve Türkçe olarak belirtilmiştir. Dosya boyutu: 43 MB ve  Android 2.3.3 ve üzeri sistemlerinizde çalışmaktadır. 

Bridge Constructor v3.7 Oyunu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.headupgames.bridgeconstructorfreeversion

Bir önceki android oyun tanıtımı >> "Asphalt Nitro v1.2.0i"


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Ben ücretli sürümünü almıştım ve parasını sonuna kadar hak eden bir oyun özellikle Türkçe dil desteği var.

    YanıtlaSil
  2. Oyunun daha önce ne duydum ne gördüm. Sitenizde görünce ilgimi çekti. İndirdim ve saatlerdir bırakamıyorum muptelası oldum.

    YanıtlaSil
  3. Çok iyi oyun ama sinir bozucu bir kaç kere indirip oynadım ama bir bölümden sonra sıkıyor ve geriyor adamı :D

    YanıtlaSil
  4. Bu tarz oyunlara bayılıyorum, özellikle pc için olan poly bridge isimli oyun bir numara. Oyundaki görseller tatmin edici.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.