-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » FarmVille 2: Köy Kaçamağı v5.8.1062

ads
ads

FarmVille 2: Köy Kaçamağı v5.8.1062 oyunu indir.

FarmVille 2: Köy Kaçamağı v5.8.1062 android cep telefonu oyunu tanıtımı:


En sevilen çiftlik oyunlarından biridir. Bu oyun Zynga tarafından en üst seviyede geliştirilmiş oyun türüdür. Çiftlik geliştirme oyunu olarak bilinir. Son zamanlarda en popüler oyunlar arasındadır.

Android cihazlarının en çok tercih edilen klasikleşmiş oyunu olan "FarmVille" çiftlik geliştirme oyununu isterseniz çevrim içi oynayabilirsiniz isterseniz İnternetsiz oynayabilirsiniz. Bunun dahilinde en önemli özelliği ise çevrimdışı olarak oynarsanız o anda yaptığınız tüm değişikler online olduğunuzda otomatik olarak değişiklikler oyuna eklenir.

Bu en çok bilinen android cep telefonu oyununda köy hayatını öğrenmeniz, tarla ekmeniz, meyve veya sebze türü bitkiler yetiştirmenize olanak tanır. Bununla birlikte el emeği ile yetiştirmiş olduğunuz bu gıdaların ticaretini de yapabilirsiniz.

FarmVille 2: Köy Kaçamağı v5.8.1062


Aynı zamanda çiftlikte hayvan yetiştirebilir ve bakımını yapabilirsiniz. Köy hayatı denilince hayvancılık olmazsa olmazlardandır. Bu sayede oyun daha eğlenceli bir hal almış olacaktır. Bu oyun "FarmVille 2: Köy Kaçamağı v5.8.1062" en güncel versiyonu ile karşınızdadır.

Google Play Store üzerinden indirebilir veya aşağıda aynı bağlantıyı verdik dilerseniz bağlantı üzerinden ilgili adrese gidebilirsiniz.

FarmVille 2 indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zynga.FarmVille2CountryEscape


Bir önceki android cep telefonu oyunun tanıtımı için "PES Club Manager" isimli konumuza göz atabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.