-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Diriliş Ertuğrul "100.bölüm" (27 Aralık Çarşamba)

ads
ads

Diriliş Ertuğrul 100.bölüm

Diriliş Ertuğrul Yeni bölümü ile TRT 1 ekranlarında 27 Aralık Çarşamba akşamı 20: 00'da ekranlara gelecek. 



TRT 1 Diriliş Ertuğrul 100.bölüm Tanıtımı:


Diriliş Ertuğrul 100.Bölümün Tanıtımını izle


Not: Bu video "TRT 1" isimli youtube kanalından alınmıştır.




Diriliş Ertuğrul 100. Bölümde neler olacak.

Geçen bölümde Gündüz Alp kaçırılmıştı ve bu sebepten dolayı Ertuğrul bey buna çok öfkelenecektir. Bu nedenle hemen kaleyi basacaktır. Ancak kaleyi fetih etmek zor olacak ve fetih gerçekleşmeyecek. İyi olan haber ise gündüz alp oradan kurtulacaktır. 

Tarihe baktığımız zaman zaten Karacahisar kalesini fetih zamanı Osman Gazi zamanına dayanmaktadır. Bu nedenle  Ertuğrul Bey zamanında bu gerçekleşmeyebilir. 

Alp'ler ile Ertuğrul bey hazırlık içine girerek kaleye baskın düzenlemek için farklı kıyafetler giyerek tanınmamak için ve bu baskın için Bamsi sakallarını Ertuğrul bey ise saçlarını kesmek zorunda kalıyorlar. 

Bu kale baskınında Turgut Alp olmayacaktır. Bu bölümde tuzaklar olacak ve bir savaş başlayacaktır. 

Diriliş Ertuğrul dizisinin fragmanında yer alan bölümde ise Gündüz Alp'e Ares bıçak çekmektedir. Bu kargaşa esnasında Gündüz Alp hayatını kaybetmeyecektir. Tekrar tarihimize baktığımız zaman Gündüz Alp o dönemlerde küçük yaşlarda hayatını kaybetmiyor. Bu nedenle de ölmeyecektir. Bunlar yeni bölüm için tahminlerdir.

Diriliş Ertuğrul  100. bölümü  her çarşamba Akşamı saat 20: 00'da TRT 1 ekranlarında yer alacak. Yeni bölümü ise 27 Aralık 2017 Çarşamba akşamı ekranlara gelecektir. 

Diriliş Ertuğrul 99. Bölümün Özeti:

99. Bölümü bu hafta yayınlanmıştı. Peki bu bölümde neler oldu işte özeti:

Devlet ve sultan oldukça büyük tehditler altındadır. Ertuğrul bey top yapmaya karar verir. Ve sadettin köpek zehirlenmiştir. Bundan gayet emindir. 

Bu bölümde  Ertuğrul bey tüccarla beraber askerlere saldırı düzenliyorlar. Ve Ares bu durumu  öğrendiği zamandan zıvanadan çıkıyor. Öfkesini kontrol edemez hale geliyor. Adeta deliriyor. 

Baharı bey ise gayet huzurludur.  Ancak ansızın Bizans'ın asker ve ticaret yapanları ile karşılaşmaktadır. Bölümün ilerleyen dakikalarında ise  Titan, Gündüz alp'i kaçırmıştır. Bu kaçırma olayı Ertuğrul beyin olmadığı zamanda olmuştur. 

Ve dizinin en can alıcı bölümü ise Gündüz Alp'in yaptığı hamle oldu yani Ares'i kör etmesi idi. Bu da dizinin son bölümünde ki akşama damgasını vurmuş oldu. 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.