-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » iPhone Tamir Fiyatları Neden Bu Kadar Pahalı ?

ads
ads
Cep telefonları günümüzde hayatımızın her alanında kullanılan bir aygıt özellikle internetin yaygınlaşmasıyla birlikte cep telefonu kullanım oranı gün be gün katlanarak büyümekte haliyle bu durum bozulan telefonlarımız için teknik servis arayışına ihtiyaç duymamıza sebep oluyor.

iPhone Tamir Fiyatları Neden Bu Kadar Pahalı ?


Haliyle cep telefonu tamiri yaptırmak için güvenilir teknik servis arayışımız artıyor.Özellikle iphone telefonların ekran kırılması durumunda iphone ekran tamiri yaptırmamız için hızlı bir arayışa girmeden önce telefonumuz garanti kapsamında ise hemen Apple yetkili servis araştırmasına başlıyoruz.Ve Apple garanti dahilinde onarım için 1 hafta sonrasına alacağımız randevu(çünkü resmi sitesinden iphone tamir yaptırmak için randevu almamız mecburi ve en az 1 hafta sonrasına veriyor) bizim için zaman kaybının ilk adımı tabi zaman kaybetmemiz , devam ediyor ve günümüz gelince örneğin iphone ekran değişim için götürdüğümüz telefonu 24 saat sonrasında gidip almamız gerekiyor ,servis fiyatları zaten sitelerinde mevcut bir darbede fiyat kısmına gelince alıyoruz.Örneğin iphone 7 ekranımız kırıldı ve Apple’in bize verdiği ekran değişim fiyatı 629 TL eğer iphone 7 ekran değişim işlemini Teknikfon servisde yaptırırsak 450 TL neredeyse %30 daha ucuza yapılıyor ve daha da önemli bir çözüm ise randevu almak için uzun süreler beklemeden sadece 1-2 saat içerisinde iphone telefonumuzu tamir ettirebiliyoruz.
Tabi yetkili servis dışında yaptırdığımız bu onarım işlemleri sonucunda telefonumuz malasef garanti kapsamı dışına çıkmaktadır.

Eğer sizde telefonunuzu tamir ettirmek için çok fazla beklemek istemiyorsanız ve daha makul fiyatlarla tamir ettirmek istiyorsanız fakat garanti kapsamı dışına çıkmasını göze alıyorsanız.Teknikfon serviste tamir işlemlerini yaptırabilirsiniz.

Firmanın iletişim bilgileri için web sitesinden iletişim kısmına ulaşabilirsiniz.


www.teknikfon.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. iphonun her seyi pahalı. almamak lazım ki dussun fiyatlar. ama okada ralanı varki fiyatları bu halin iki katına cıkarsalar haktır

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.