-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Turkcell Faturalı, Faturasız Hat Yıllık Vergi Ücreti

ads
ads

Turkcell Faturasız Hat Yıllık Vergi Ücreti Ne Kadar?

Her yıl ödenen ve taksitlere bölünen develete ödenen yıllık Turkcell vergi ücreti hakkında bilgiler

Telsiz kullanım ücreti hakkında:

Turkcell faturasız hatlar için her sene belli bir miktarda devlete vergi vermek zorundayız. Bu zaman dilimi içinde hattımıza bakiye yüklediğimiz takdirde hattımız kapanır ve bunu açtırmak içinde daha çok para ödemek zorunda kalırız buda bir hayli zorlu iş gibi görünebilir. Bu sebeple hiç yüklemiyorsanız bile 6 ayda bir yükleme yapmanız iF ailesi olarak tavsiye edilir. 


Turkcell Faturalı, Faturasız Hat Yıllık Vergi Ücreti


Bu verginin alınmamasının nedeni ise:

Kesilen ücret “Telekomünikasyon Hizmeti” için devlete ödenmesi gereken bir bakiyedirr. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu kararı gereğince 2017 yılı için 19,68 TL olarak belirlenmiştir.

Faturalı hat için ne kadar vergi ödeyeceğim?

Faturasız hatlarda olduğu gibi  faturalı hatlarda vergi söz konusudur. Ve faturasız hatlara nazaran biraz daha fazladır. Bu ücretler ise söyledir:

12 taksit ile ödenen vergi ücreti  "​Yeni tesis özel iletişim vergisi" 47 TL olarak belirlenmiştir. 

Bir önceki yazımızda "Turkcell Uçuran 8 GB Plus Paketi Kampanyası" hakkında bilgi verdik. Konumuza ilgili bağlantıya tıklayarak göz atabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.