-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Wordpress Blog Teması

ads
ads
Ülkemizde wordpress temaları ile alakalı çalışmalar yapan firma yada online platformlar tasarım konusunda diğer ülkelere nazaran biraz daha geriden gelmekteydi, ancak birtema adlı markanın ürettiği wordpress blog teması bazı tabuları yıkmış gibi görünüyor, bir temanın içerisinde bulunması gereken pek çok önemli özelliklere sahip olan birportal teması, yayına girdiği günden bu yana yaptığı güncellemeler ve genişleme paketleri ile satın alanların memnuniyetini kazanmış durumda. Themeforest üzerinden de projelerini geliştirip diğer ülkelerdeki insanlarla paylaşmayı düşünen ekip ortaya çıkardıkları hakkında bir kaç bilgi aktardılar. Bunların en başlarında gelenleri sizlere sunuyorum.Seo Uyumlu Wordpress Blog Teması !

Wordpress Blog Teması


Site sahiplerinin olmazsa olmazlarından birisi olan seo yani (arama motoru optimizasyonu) kriteri tema da fazlası ile mevcut. Örneğin h taglarının kendi admin panelinden değiştirilebilir olması, google insights üzerinden teste girildiğinde page speed oranlarının %90 üzerine çıkması, wmaracı gibi bilinen yerli webmaster sitelerinde sunulmuş olan araçlarda, site içi optimizasyonu konusunda başarılı oran almalarıda seo konusunda ki başarısını göstermekte..

Ücretli ve Ücretsiz Eklentileriyle Blog Teması !


Kendi yönetim paneli içerisinde günden güne sunulan yeni özellikler, ücretli (premium) ve ücretsiz olmak üzere ikiye ayrılmış durumda. Bazen yapılan çekilişler ile müşterilerine ücretli eklentileri ücretsiz olarak aktaran bir tema, geçtiğimiz günlerde ücretsiz çıkaracakları bir wordpress tema hakkında da güncel duyuru yaptı. 2018 Yılının şubat ayınının son haftasında bizleri yaratıcı ve özgün bir kadın portalı teması beklemekte.. umarız beklediğimiz gibi bir sonuç ile karşılaşırız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Merhabalar,
    hoşuma giden bir ilan sitesi var ve ben de buna benzer bir ücretsiz ilan sitesi kurmak istiyorum. Bu konuda faydalanabileceğim
    ilan scripti veya bilgilieri nereden bulabilirim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.