-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İnternetten müzik paylaşanlar yandı

ads
ads
Facebook ve Twitter'dan müzik paylaşırken ya da 'çok beğendim sen de dinle' diyerek arkadaşınıza şarkı gönderirken dikkat edin. Bundan böyle bu tip kişisel paylaşımlar suç unsuru olarak kabul edilecek. Kişilere para cezası verilecek.

Zaman Gazetesi'nden Aslıhan Aydın'ın haberine göre müzik, edebiyat ve sinema dünyasının en büyük sorunlarının başında geliyor internetteki korsan paylaşımlar. Kültür ve Turizm Bakanlığı, yeni bir düzenleme ile Fransa ve Amerika'da kullanılan ve paylaşımları 'yakalayan' sistemi Türkiye'de de hizmete sokacak. Devamı >>

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Teşekkürler ayrıca bende bir bilgi vereyim burdan..

    Youtube'da download sitelerini kapattırıyordu bu tür siteleri olan (youtubedown youvideodown. tarzı) bir süre ara versin yada ceza almamak için komple kapatsın..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.