-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Wiki Nedir, Wiki Tanıtım Nasıl Uygulanır

ads
ads

wiki

Wiki  tanıtım  sitenizin  tanıtımını yazarken  aynı zamanda backlink  almaktır   anahtar kelimeler girerek  sitenize link almaktır   son  zamanlarda   baya bir uygulanan  sistemdir   webmasterlerin  çoğu suanda bunu kullanmaktır tek tıkla yada  programlarla binlerce  tanıtım yapılabiliyor  ama   bu bence  zararlıdır  bir gun içinde   asırı  tanıtım yapılırsa   bunu google anlar eminim ve sizin zararınıza olcağını dusunuyorum herseyi kararında yapmakta fayda var   az ve öz yapın mesela  gunde  7  tane ideal bir   seçim  asırı      tanıtım olursa     google  sitenizi spamcı     sanarak sandbox  cezası   kaçınılmazdır

Artı   zaten  backlink almanın eskisine  göre pek önemi kalmadığınıda vurgulamak isterim eskiden   backlinklerle  websiteler  cok  guzel seviyelere gelebiliyorlardı her gecen gun google kendini yenilemekte adil algoritalar çıkarmaktadır    bu zamanda   googlenin en önem verdiği   durum özgun sitelerdir siteniz ne kadar özgun olursa o kadar iyi bir yere gelme sansınız  vardır backlink  çalısması yapmayın demiyorum tabikide yapın   ama   en önem vermeniz gereken sey  özgun içeriklerle  sitenizi  donatmanız  hiç bir sey yapamıyorsanız    gunde  bir  tane makale  yazın ve ya kendi kendinize   özgun sekilde bir seyler uretmeye  bakın insanlara faydalı olaylardan  bahsedin sakın sakın baska sitelerden çalıntı içerik eklemeyin hem bu sitenizi gerilere atar   içerik aldığınız siteyide  tavana  çıkarır

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.