-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Adobe illustrator - Bileşik Yollar oluşturma

ads
ads

Bileşik Yol nedir?

Bileşik yolu en az iki nesne üzerinden yapılır. Sen, ekleme, çıkarma ve bir bileşik yol oluşturmak için şekilleri kesişen.

Bileşik Yolu Cheat Sheet

Ben bileşik yolun farklı fonksiyonları kullanarak nasıl göründüğünü göstermek için bir cheat sheet derledik. Biz üç renkli daireler bileşik yolun uygulanan sonra nihai etkisini görebilirsiniz.
Bileşik Yolu Cheat Sheet

Bileşik Yol Kullanarak Antik Anahtar Oluşturma

Bu eğitimde, nasıl yerine önceki öğretici Pen Tool kullanarak daha bileşik yollar kullanarak eski bir anahtar oluşturmak için size gösterecektir.

Izgaralar açılması

Izgaraları açmak için> Show Grid görüntüle git, sonra gidin ve Izgaraya Yapış açın. Izgara ve yakalamaya açıkken, kolayca şebekeye nesneleri çekebilirsiniz.
Eğer tıklatın ve yanında yeni bir kopyasını sürükleyin Önce Shape Araçları kullanarak bir daire çizin, Alt / Option tuşunu basılı tutun.
Yeni bir daire çoğaltın ve üstüne yerleştirin.
Sonraki, Rectangle Tool seçin ve anahtar şekli kadar bina devam ediyor.
Nesne için Dolgu ve Kontur Swap, bu elimizdeki tüm nesneleri gösterir.
Selection Tool kullanarak, bütün şekli seçin ve Pathfinder getirmek için Window> Pathfinder gidin. Nesneleri birleştirmek şekillendirmek için Ekle seçeneğini seçin.
Hala bu aşamada bileşik yolu üzerinde değişiklik yapabilirsiniz. Nasıl çalıştığını görmek için aşağıdaki üst daire taşımayı deneyin. Bunu yapmak için, çift bireysel şekilleri taşımak için izolasyon moduna gitmek için Seçim Aracı ile tıklayın.
Biz tekrar doldurmak siyah geri takas olacak Sonra, orada yeni bir delik olacak ortasına bir daire çizin. Hem şekil seçin ve şekli alanından çıkarma seçin.
Burada nihai gösterimidir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.