-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Adobe illustrator - Renk ve Strokes ile Çalışma

ads
ads

Örnekleri kullanma Renk Dolum

Bir nesneyi doldurmak için, Renk Örnekleri Palet kadar açık. Nesne seçin ve örneklerini herhangi bir renk seçebilirsiniz.

Renk Seçici kullanarak Dolgu Rengi

Renk doldurmak için başka bir yolu çift sizin Aracı Palet Dolgu tıklayarak gereğidir. Bir Renk Seçici penceresi görünür ve size renk seçebilirsiniz.

Dolgu ve Kontur kullanma Kontrol Palet değiştirme

Ayrıca kolayca çalışma yüzeyinin üst kısmında Kontrol Paleti erişerek dolgu, kontur rengini ve kontur genişliğini değiştirebilirsiniz.

İnme Caps

İnme Caps inme başlangıç ​​ve bitiş noktalarını belirler. Bu, sadece yolları açmak için de geçerlidir. Bir Butt, yuvarlak veya Projelendirme kap arasında seçim yapabilirsiniz.

Gönye Sınırı

Darbe adlı Gönye Sınırı bir şekil katılır için görünümünü belirler. Biz yıldızların farklı gönye ayarları uyguladıktan sonra nasıl katılır bakın dikkat edin.

Nesneler için Degrade uygulama

Sizin nesneye degrade uygulamak için, Aracı Palet gidin ve Gradient Fill ayarlayın.

Sizin Gradient ve Renk Paleti açın. Varsayılan olarak bir degrade Grayscale olduğunu. Köşesinde Seçenekler simgesini tıklatın ve RGB moduna değiştirin.

Biz RGB geçince sürgüsünü ve renk seçmek için bir renk şeması var olacaktır.Bunun için bir koyu mavi seçin.
Başlangıç ​​noktası için aynı mı, RGB olarak değiştirin ve açık mavi seçin.
Degrade için yeni bir degrade durağı eklemek için, sağa yeni bir durağı oluşturmak için Degrade rampa altında tıklatın. Beyaz renk olarak değiştirin.Kaldırmak için, Palet dışarı durağı sürükleyebilirsiniz.
Degradenin yönünü değiştirmek için, Aracı Palet gelen Gradient Tool seçin.Tıklayın ve takip etmek degrade istediğiniz yönde sürükleyin.

Radyal Gradyan

Radyal degrade için ayarlamak için, yerine Doğrusal Radyal seçin.

Desen doldurun

Sorunsuz desen dolgusu oluşturmak için, Renk Örnekleri gelen desen dolgu seçebilirsiniz.

Sonuç

Radyal ve doğrusal degrade kullanarak, bizim sanat gerçekçilik bir sürü elde edebilirsiniz. Radyal desenleri daire derinlik ve hacim ekleyebilir ve doğrusal model silindir hacmi oluşturmak için kullanılabilir. Burada, bir çan jingle oluşturmak için kullanılan gradyanlar bir örnektir.
3d altın çanları

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.