-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Adobe illustrator - Saydamlık & Grafik Stilleri

ads
ads

Saydamlık efektleri göz alıcı efektler yaratmak için tasarımcılar için kapıyı açın.Sen gölgelerin düşürmeyin ya da çizimler geliştirmek için nesnelere karıştırma modları uygulamak için saydamlık ekleyebilirsiniz.

Şeffaflık ekleme

Sen Alttaki resmi görünür hale geliyor, böylece nesnelerin opaklığını düşürerek Illustrator saydamlık ekleyebilirsiniz. Sizin Şeffaflık Pencere açmak için Pencere> Saydamlık gidin. Birkaç nesneler yığını ve aracılığıyla göstermek için temel renk için% 50 daha düşük bir donukluk ayarlayın.
effaflık ekleme

Nesneler için Blending Modu

Photoshop aşina iseniz, Blending Modu duymuş olabilirsiniz. Karıştırma modları şekillerde değiştirmenize olanak verir plandaki nesnelerin renkleri ile nesnelerin karışımı renkler. İşte size etkisini göstermek için 3 popüler harmanlama modları bir örnek var. Yeni başlayanlar için oldukça teknik olarak detaylı bir şekilde nasıl her karıştırma modunu geçmesi olmayacaktır. Lütfen ilgileniyorsanız, Adobe LiveDocs okuyabilirsiniz burada >>  http://livedocs.adobe.com/en_US/Illustrator/13.0/help.html?content=WS714a382cdf7d304e7e07d0100196cbc5f-64e0.html
moduna karıştırma

Ekranını Kullanma Düğme Yansıma

Ekran karıştırma modu bana zahmetsizce yansıması oluşturmak olanak olarak benim en sevdiğim biridir. Ben Ekran kullanarak bir düğme yansıma oluşturmaya popüler bir tekniği gösteren olacaktır. Önce bir daire çizin ve koyu turuncu, kendisine bir ışık degrade uygulayabilirsiniz.
düğme
Üstüne başka bir daire çizin ve siyahtan beyaza bir degrade uygulayabilirsiniz.
düğme
Sonunda, beyaz bir daire için siyah seçin ve Ekran karıştırma modunu değiştirmek. Ve bitirdiniz!
ekran

Grafik stilleri Uygulamak

Illustrator hızlı nesneleri için geçerli olan grafik stilleri bazı yerleşik vardır. Bu öznitelikler kaydedilmiş seti gibi. Bir nesne stili oluşturduktan sonra, farklı nesneler arasında da uygulayabilirsiniz.
Grafik stilleri
Bir grafik stillerinin özelliklerini görmek için, gidin Pencere> Görünüm. Burada 3 uygulanan efektleri (fx simgesi) ile doldurur olduğunu görebilirsiniz. Biz daha sonraki derslerde efektlerin kullanılması hakkında daha fazla öğreneceksiniz.
görünüm

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.