-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Nesneler, Katmanlar & Gruplarını Düzenleme

ads
ads

Eğer karmaşık çizimler üzerinde çalışmaya başlamak üzere, katmanlar oluşturmak için başlayacaktır. Kolayca katmanları taşımak ve düzenlemek böylece Ve grup var ve onları ayarlayacaktır. Ben sana nasıl isim ve grup benim katmanları görebilirsiniz böylece yaptım bir örnek bir örnek gösterecektir.
spa

Katmanlar Palet

Sen Pencere> Katmanlar adresinin Katmanlar Palet erişebilirsiniz. Aşağıda da görebileceğiniz gibi, ben 6 farklı katmanları içine benim nesneler gruplandırılmıştır. Sen benim gösterim için üst alt ve havlu de arka plan ile Yığılma sırasını görebilirsiniz. Aşağıda katman ayarları ve kullanımı bir listesi.
Görüş Simge: / unhide katmanı gizlemek için tıklayın
Simge Lock: katmanı kilitlemek için kilidi tıklayın
Katman Adı: yeniden adlandırmak için çift tıklayın
Hedef Gösterge: katmanı seçmek için tıklayın
Katmanı Sil: katmanı silmek için tıklayın
Yeni Katman: üstüne yeni bir katman ekleyin
Yeni Alt Katman: Layer 1 altında yeni alt katman ekleyin

Düzenleme Nesneleri

Üstüne bir katman getirmek için, katmanı seçin ve üstüne sürükleyin. Şimdi çiçek üst katmanında ve bütün resmi kapsar.

Gruplandırma Nesneler

Gruplama nesneler olarak, onları birlikte taşımak yerine tek tek tüm nesnelerin seçilmesini zaman geçirebilirsiniz. Burada 6 katmandan oluşan bir çiçek bir örnektir. Benim nesne seçme ve Ctrl / Command + G tuşlarına basarak gruplandırarak, ben onları bir arada gruplayabilir ve taşımak mümkün.Gruplanmış nesneyi düzenlemek için çift nesneleri düzenlemek için ayırma moduna gitmek için tıklayın. Onları grubunu istiyorsanız, Ctrl + Shift + G / Command + Shift + G
Sonraki, benim gruplandırılmış çiçek ve benim çiçek katman oluşturmak için tekrar grup onları bir kaç daha çoğaltın.

Görünüm Paleti

Görünüm Paleti bir katman uygulanır etkisi ne gösterir. Sen tüm katman veya bireysel nesneler için Yeni Yeni Kontur doldurun veya Ekleyin yapabilirsiniz.Sizin Görünüm Paleti açmak için Pencere> Görünüm gidin. Biz yeni bir dolgu uygulamak zaman nasıl göründüğüne bakalım. Seçeneği simgesine tıklayın ve Yeni Dolgu Ekle'yi seçin.
Biz pembe renk ile doldurun ayarladıktan sonra, o pembe tüm katman döner.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.