-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Blogger Etiketleri Nofollow Yapmak

ads
ads
Nofollow nedir ondan ilk önce bahsedelim nofollow link yok demek yani en kaba tabiri ile yani sitenizde ne kadar link çıkışı olurs olsun bu kod linklerin içinde var ise sorun olmaz yani google bu linki görmezlikten gelir hiçe sayar ve sizin sitenizde gerileme durumu olmaz bildiğiniz gibi blogger aslında nofollow dur ama sadece yorum bölümleri spamlara karşı sitenize içerik ekleyeceğiniz zaman link çıkışlarına bu kodu eklemeniz sizin yararınıza olacaktır.

Konumuza gelince blogger de etiket kullanımı çok olduğundan ve buda bir dış link çıkışı sayılacağından sitenizi olumsuz etkileyebilir bu yüzden bloggeri tamamen otomatik nofollow yapamadığımız için sadece etiketleri nofollow yapacağız hemen anlatıma geçelim

İlk önce  blogger kumanda paneli tasarım html düzenle kısmından ağağıdaki kodu bulunuz.

<a expr:href='data:label.url' rel='tag'>

Ve aşağıdaki kod ile değiştiriniz

<a expr:href='data:label.url' rel='tag,nofollow'>

Daha sonra aşağıdaki kodu aratıp bulunuz

<a expr:dir='data:blog.languageDirection' expr:href='data:label.url'><data:label.name/></a>

Ve aşağıdaki kod ile değiştiriniz

<a expr:dir='data:blog.languageDirection' expr:href='data:label.url' rel='nofollow'><data:label.name/></a>

Son olarak   kaydetip çıkın..


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.