-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Toplist - Hit Artırma Siteleri - Organik Hit Programları

ads
ads
Bu  yazıyı yazmayı gerekli gördüğümden yazıyorum!

Webmaster'lerin bir çoğu  sitelerinin hitinin artmamasından yakınarak    ziyaretçi sayılarını çoğaltmak için yapay yollara başvurmaktadılar.  özgün içerik kaliteli içerik  benzersiz içerikler girip sitelerinin ziyaretçi sayılarını çoğaltıp  ve google'de   çok iyi yerlere en üstlere çıkabilecekleri yerlerde zamanlarını boş islere harcıyorlar bunlara örnek vermek gerekirse:

1 - Toplist Siteleri

2 - Hit artırma siteleri ( karşılıklı sitelere girerek  )

3 - Organik hit programları

4 - Otomatik backlink siteleri

5 - Wiki tanıtım programları


A  - ) Toplist sitelerine  webmaster'lerin çoğu sitelerini eklerler bu şekilde ziyaretçi sayılarının artacağını düşünerek yada backlink aldığını sanarak bu şekilde ziyaretçi sayınız belki artar ama  siteniz çok hit alıyorsa  toplist listelerinde en üstte gözükürsünüz belki o şekilde biri  görür sitenizi tıklar ama zaten   ziyaretcileriniz günde 5  10 k ise ne gerek var zaten bu sitelerin   sitelere hiç bir yararı olmamakla birlikte  zararlarıda vardır    o tür sitelerin çoğu zaten nofollow yani backlink alamassınız  ve binlerce site ekleniyor zaten kazanan burada toplist siteleridir kaybeden her zaman sizzsiniz  o kadar ona emek harcayana kadar bir 5 dk zaman ayırıp her gün en azından bir  özgün makale yazssanız   eminim daha iyi yerlere gelirsiniz sadece sabır ve beklemek lazım.

B - )  Hit artırma siteleri tamamen sitelere en büyük zararı veren bir yapılanmadır. sitenize  siteler üzerinden karşılıklı  hitler gelir mesela puana göre siz 100 site ziyaret ettiniz    size puanınıza göre örnek 100 ziyaretçi gelir ve bunun bir anlamı yok çünkü ziyretçi sitenize googleden bir makalenizi yada  yazınızı paylaşımınızı görüp beğenip tıklayıpta girmiyor yani gerçek ziayretçi ama yapay ziyaretçi oluyor  sahte ziyaretçi sitenize günde bir milyon kere girse ne olur girmese ne olur değilmi?   önemli olan gerçek ziyaretçi  girmesi ve yazılarınızı okuması ve sitede geçirdiği  zaman   zaten bu hit artırma siteleri  google adsense reklamlarından ban yemenize sebep olabilir. dikkatli olamkta  fayda var..

C -  ) Organik hit programları bu progamlar  google üzerinden sitelerinize organik hit yani gerçek anlamda ziyaretçi gönderir bunun  google açısından pek bir zararı olucanı sanmıyorum belki faydasıda olabilir çünkü ziayretçi program saysinde google üzerinden sizin sitenize giriyor ve belirli bir  zaman içerisinde sitenizde kalıyor  ama buda gerçek ziyaretçi sayılmaz çünkü kişi programla giriyor ve  sizin makalenizi yazınızı vs gibi içeriğinizi beğendiğinden değil    o kişide kendi hitini artımak için giriyor yani bana göre buda bir sahte ziyaretçidir   bu şekilde boş işlerle  zaman kaybedeceğinize sitenize kaliteli  güzel içerikler ekleyin zamanla zaten  böyle saçmalıklara gerek duymayacaksınız.



D - ) Wiki tanıtım bu hem elle hemde programlarla yapılabiliyor progamlar aracılığı ile günde 10000  tane  wiki tanıtım bile yapabilirsiniz bir çok kiş yapıyor  google gelişmis algortiamalara sahip ve  sizin bunu  yaptığınızı kesinlikle anlıyor siteniz yeni ise zaten  sandbox cezasına maruz kalabilirsiniz kalmasanız bile  zaten öyle her    siteden link alınmaz yükselmek için alcalma ihtimaliniz çok yüksek, bol bol seo çalışması yapınız...

Pagerank değerinizin yükselmesi içinde kaliteli sitelerden backlink alın.

Konunun özeti:  Bundan dolayıdır ki yapmanız gereken tek şey sitenize önem verin saçma sapan işlerler  bir kaç kendini akıllı sanan program yazmasını öğrenen   sırf insanlar üzerinden para kazanmak için program yazıp sitelerinizin iyi yerlere geleceğini söyleyerek gereksiz   yazılımlarla sitenizin değerini düşürmeyin her ne olursa olsun doğal yollardan sitenizi üst sıralara çıkarın..



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.