-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Kopya İçerik Eklemenin Zararları - Seo

ads
ads
google
Google'nin sevmediği davranışlardan bir tanesi de   webmaster'lerin    sitelerine  başka sitelerden kopyala yapıştır   formülü ile  sitelerine   içerik eklemeleridir. Kopyası alınan içerik sahibi  için bu çok iyi  alan için ise kötü, çünkü   kopya içeriği ekleyen site    bu yüzden hit kaybı yaşar ve gerilere düşer  yada    aramada   o içerik zaten en sonlarda çıkar ve  hiç bir faydası olmaz sitesine   aksine  zararı olur seo için çok tehlikeli bir   yaklaşımdır  copy paste olayı bundan     vazgeçilmesi lazım   ortalığı çöp siteler haline getirmek yerine orjinal özgün içeriklerle  yapılandırmak en sağlıklı yaklaşımdır.


İçeriği  kopya edilen  site  sahibine   faydaları  ise    her kopyalanan içerik  o kişinin özgün yazmış olduğu yazıyı   bir üst sıralara çıkarmak için yeterde artar bile    olay   tam tersine işliyor alan   geriliyor  alınan ise yükseliyor  bu yüzden özgün içeriği çalınan kişiler sitem etmektedirler her  zaman derim keşke benim sitemdeki bütün içerikleri çalsalar    ve bende kısa yoldan yükselirim gibisinden  bu yüzden   sıkıntı  yapmaya gerek yok aksine sevinilmesi lazım  sizi  üst sıralara çıkaran etkenlerden bir tanesidir   emek hırsızlığı yapan kişi   size farkında olmadan iyilik etmiş bulunuyor.



Şu  var ki  tamamen bi siteyi  %100 özgün yapmakta  imkansız değil ama çok emek isteyen ve   sabır gerektiren bir durumdur bu yüzden % 100 özgün site bulmak zor   hepimiz  bende dahil yeri gelir  başka sitelerden  içerik alıntısı yaparım ama   mümkün olduğu kadar   kaynak link veririm ki hem  içerik sahibinin emeğine haksızlık etmiş olmamak hemde  google bize  ceza vermesin diye.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. o zaman işler baya bir değişir sen içeriğini eklersin ve senin yazını çalan kişinin sitesi senin sitenden önce index alırsa sen kopya içerik eklemiş olursun çalan kişi özgün içerik eklemiş olur

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.