-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads

ads
ads
timeline

Facebook Sosyal ağı  Her geçen gün kendini yenilemekte ve kısa bir  zaman öncesinde Timeline ile birlikte  tasarımına  ve görünümüne yeni yeni özellikler eklemeye  devam etmektedir. Bunlardan bir  taneside  Zaman Tüneli Kapak Resimleri,  hoşunuza giden herhangi bir resmi büyük boyutta olarak profil sayfanıza eklemenizi sağlayan zaman tüneli ile birlikte özelliği kullanabilmemizi sağlayan güzel bir eklentiden ibaret.

Zaman tüneline geçiş sırasında ilk başlarda kimsenin  hoşuna gitmiyordu, herkes eski profilleri kullanmak için yada zaman tünelinden çıkmak için çareler arıyordu çünkü   geçekten öyleydi alışılmaz gibi geliyordu değişik ve sıkıntılı bir tasarım olduğu gibi bir izlenim söz konusuydu haliyle  zaman geçtikçe  her kesimden hemen hemen herkes Facebook Timeline'ye alıştı ve   vazgeçilmez bir durum aldı. Çok kısa bir  zaman zarfı sürsince kullanıcılar tarafından  yoğun ve büyük ilgi duyulmaya başlandı, kapak resimleriyle Facebook  profilimizi daha  şık ve iyi bir görünüme sokabilme imkanıda bizlere sunmuş bulundu.

Bundan dolayıdır bende en güzel resimleri kapak fotoğrafı yapılacak ilgi gören beğenilen şık ve güzel tasarımlarının bir arşivini yapmayı hedefledim. Zaman zaman  yeni yeni çeşitli resimleri sitemizde  payaşıyoruz ve arşivimizi her geçen gün daha büyük seviyeye getiriyoruz. Sizler için hazırladığımız resimleri aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Facebook Profilime Nasıl Kapak Fotoğrafı eklerim?

Bu yazıyı bilmeyenler zorlananlar olabilir düşüncesi ile yazmayı uygun gördüm, umarım faydası olur. Profil sayfanızdan en üst bölgelede geniş alanda kapağı değiştir sekmesine tıklayınız  sekmeler çıkacak fotoğraflardan seç, fotoğraf yükle, yeniden konumlandır, kaldır  sekmelerinden fotoğraf yükle olanı seçiniz. bilgisayarınıza kayıtlı yüklenmiş olan kapak fotoğraflarından herhangi birini seçiniz ve işlemi tamamlayınız.

Kapak Resmini Nasıl Kayıt ederim?


Sitemizde  kapak resimleri sayfamıza girdiğinizde herhangi bir  fotoğrafın üstüne mause ile sağ tıklayın ve resmi farklı kaydet seçeneğini tıklayın. ve kaydet dedikten sonra  bilgisayarınıza   fotoğraf inmiş olacak.































ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.