-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Yandex - SEO - Yandex Arama Motoru Optimizasyonu

ads
ads

Yandex Arama motoru optimizasyonu


Yandex
Yandex türkiye pazarına gireli epey bir zaman oldu ve tanıtımlarını gayet iyi şekilde yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Yandex arama motoru  Google ye en büyük rakip olacağa benziyor Google  arama motorunun tahtını elini alcak  durumunda  ve  artık  bir çok kullanıcı  yavaş yavaş yandex'i seçiyor. 


Alışkanlıklardan kurtulmak biraz  zaman alır  genel olarak  biz türkler en çok kullanılan arama motoru Google'dir ve    yıllardan beri alıştığımız için ilk başta  zor gibi de dursa   vaz geçmek  zamanla  yandex'e alıştığınızı farkedeceksiniz diğer arama motorlarından  hiç bir farkı olmayan hatta    +'sı vardır,  ve diğer arama motorları kadar kaliteli özellikle google ile  büyük rekabet içindedir   gün gelecek umuyoruz ki bir gün   herkes yandex kullanacak ve  hızla   zaten kullanımı artmaktadır.



Yandex ile Google  Arasında SEO Farkı var mı?


Webmaster'lerin yakından ilgilendiği konulardan bir taneside SEO konusudur  google için seo çalışmaları vs neler yapılırsa yapılsın  sonucunda  pek  fazla iyi sonuç alamayan  webmaster'ler  Yandex'te  daha iyi beklentiler içine girişmişlerdir. Google ve yandex arasında seo farkı yok denecek kadar azdır.  Yandex özgün içeriğe önem veriyor  sitenizi çöp site haline getirmekten uzak durun  özgün kaliteli içeriklerle  donatın backlink çalışması yapın  ama çöp sitelerden değil sitelerinizle uyumlu bir kaç  siteden yapmanız kafidir. Bunun yanı sıra üst sıralara çıkmayı hedefleyen kişiler için yandex sosyal ağlara önem vermekte bunların    en başında  Facebook, Twitter  ve  sosyal imleme siteleri başı çekiyor bu tür sitelerde  içeriklerinizi paylaşın   hit  artışı gözlemlenecektir. Google  gibi  anahtar kelime backlink çalışması özgün içerik genel olarak yandex arama motoru bunlara önem veriyor.

Şu an  tam olarak  her webmaster  Yandex SEO konusunda geri durumdalar ve yavaş yavaş artık ilgilenmeye bir çokları başlamış durumdalar    tam olarak  verim alabilmek için  tecrübeyle sabit olacaktır. Bunun için biraz  zamana ihtiyacımız var. 



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.