-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Sitemin Hitini Nasıl Artırabilirim - Gelir Nasıl Elde Edebilirim?

ads
ads

Sitenizin hitini artırma yada sitenizin hitinin artmasına en büyük neden   sitenin içeriğinin özgün olmasıdır. özgünlük aslında o kadar basit bir şey değil  bana göre en zor etkenlerden biridir.  özgünlük demek aslında özgün makale yazmak değil  benzersiz olmak özgünlüktür  fakat    kendi   fikrim   bir nevi makalelerde özgün içerik sınıfına giriyor   ama google'nin bizlerden istediği aslında  daha farklı.


Googleye göre özgün içerik şöyledir:  Daha önce  hiç bir yerde hiç kimse bilmemiş görmemiş   sadece sizin tekelnizden beyninizden    yepyeni bir  fikir olarak çıkmış eylemdir.  buna örnek vermek gerekirse  Facebook tek bu örnek yeterlidir sanırım  farklı olmak mesela    bir site acacaksınız    film video sohbet oyun haber vs ne sitesi açarsanız açın aynı   türde  binlerce site mevcuttur bu  şekilde zaten  ta başından biz özgün olmayı kaybetmiş oluyoruz      başlangıcta    güzel fikirle  iyi bir site açmak googlede kimsede olmayan daha önce kimsenin aklına gelmemiş vs.


Yukarıda dediğim gibi     özgünlük zor iştir  bu yüzden zor   gerçek anlamdaki  googlenin istediği   tarz içerik öyledir ama bunları  bizim yapamıcayağımıza göre  geriye sadece    googlenin gene seveceği  şekilde     kendi kaleminizden içerik eklemek örnek olarak  makale yazmak bu şekildede iyi bir yerlere gelinir ve gelenler çok küçümsenmeyecek kadar önemlidir, Seo açısından çok iyidir.

Sitenize gereken değeri verdikten sonra sabırlı olmanız şart  öyle bir kaç ayda  çok yükseklere çıkacağım hayalinden vaz geçmeniz lazım   en az bir sene özen göstermeniz lazım ve  bundan sonra zaten  siteniz belirli bir yerelere gelmil olur ve bu sayede zaten    gelirde elde edersiniz nasıl gelir elde edersiniz.  hitli siteniz var ise reklam  firmalarından reklam alarak örneğin adsense reklamları size çok iyi para kazandırabilir. bir başka şekilde  firmalar sitenizin kalitesini görünce sizlere sabit reklam teklfileri sunar  bu şekilde para kazanırsınız  pagerank  değeriniz yüksek olacağından baclink alır ve  para kazanırsınız  vb  şekillerde    webmasterler sitelerinden gelir elde edebilirler..



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. özgün yazılar yazmama rağmen google da istediğim seviyede değilim hit siteleri zararlı mı olur acaba?
    http://yalnizadamlarsokagi.blogspot.com

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.