-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Görevimiz Tehlike 4 ( Mission: Impossible - Ghost Protocol ) filmi

ads
ads
fragman

Görevimiz Tehlike 4 ( Mission: Impossible - Ghost Protocol ) filmi Fragmanı ve  tanıtımı

Filmin Türü: 
Macera Aksiyon Casusluk
IMDB Puanı: 
8.0
Filmin Yönetmeni: 
Brad Bird
Vizyon Tarihi: 
23 Aralık 2011
Filmin Oyuncu Kadrosu:
Tom Cruise, Josh Holloway, Jonathan Rhys Meyers, Simon Pegg, Paula Patton, Ving Rhames, Jeremy Renner, Kelly Brook, Tom Wilkinson, Anil Kapoor, Michael Nyqvist, Léa Seydoux, Jami Gertz, Vladimir Mashkov, Darren Shahlavi, Samuli Edelmann

Filmin kısaca özeti:

Çok zorlu bir görev basit olmayan  bir görev,   çok büyük kitlede  olay  yaratacak  
terörist bir bomba saldırısına neden olmakla suölanınca e IMF kapatılma noktasına gelir. Ethan Hunt ve arkadaşları, Ghost Protocol adı verdikleri yeni bir operasyon ile kimlik değiştirerek bu sefer kendi birimlerini temize çıkartmak için mücadele verecekler. Kimseden yardım almadan, kimseyle iletişimde olmadan.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.