-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Kaçış ( Abduction ) filmi

ads
ads
Fragman

Kaçış ( Abduction ) filmi fragmanı ve tanıtımı


Filmin Türü: 
Macera / Gerilim
IMDB Puanı: 
4.1
Filmin Yönetmeni: 
John Singleton
Vizyon Tarihi: 
30 Aralık 2011
Filmin Oyuncu Kadrosu:
Taylor Lautner, Sigourney Weaver, Alfred Molina, Maria Bello, Dermot Mulroney, Jason Isaacs, Lily Collins, Michael Nyqvist, Elisabeth Röhm, Jeffrey Jones, Antonique Smith, Denzel Whitaker, Roberto Lombardi, Kirk Kelly, Zack Radvansky, Doug Michaels, Radick Cembrzynski, Alexis Eichelsbacher, Nickola Shreli, Randall Marshall Troy, Monica Ciszczon, Bernard Curioso, William Peltz, Tiffany Sander Mckenzie, David Barckhoff, Jennie Bushnell, Rustic Bodomov, Will Devokees, Isaac Keys, Jennifer Roche, Dave Parsons, Tony Amen, Mark Nearing, Diedra Arthur O'ree, Daniel Clayton, Allen Williamson, Andre Flixx, S.Freddor, Adam Stanley, Tony Rugnetta, Richard Cetrone, William Kania, Bryan Friday, Ciara D'altorio, Ilia Volok, Fernando Lara, Victor Slezak, Robert Brown, Roger Guenveur Smith, Benjamin J.Cain Jr., Christy Callas, Gerry Kirschbaum, Ryan Patrick, Ken Arnold, Jack Erdie, Michael A.Migliore

Filmin kısaca özeti:

Delikanlılık çağlarında olan kahramanımız gençlik yıllarında Karen zamanında bir akşam saati internette kayıp yahutta kaçırılan çocukların isimlerinin listesinin içinde olduğu bir website ile denk gelir. Çocukların fotoğraflarını yaşlandırma tekniği ile değiştiren ikili, çocuklardan birinin Nathan'ın küçüklüğüne benzediğini keşfederler. Siteyi kuran kişilerle iletişime geçen Nathan, Avrupa'da yaşayan bir kişi ile görüşür. Bu arada yıllardır anne ve babası olarak tanıdığı ebevyenlerinden gerçeği öğrenmek isteyen Nathan için işler hiç de beklediği gibi gelişmeyecektir..


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.