-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Wiki Tanıtım Backlink Listesi

ads
ads
wiki

2013 Wiki backlink listesi

Wiki siteleri her ne kadar eskisi kadar önemi kalmasada  az da olsa  fayda sağlanır cinsten yararları var  tabiki zararlarıda, google  her geçen gün kendini yenilemekte bunlara yeni yeni algoritmalar eklemektedir. Yeni siteler veya sırf backlink kazanmak için   wiki sitelerden tanıtım yapan siteleri elbette google anlıyor ve gözünden kaçmıyor.
Belirli programlar sayesinde veya manuel olarak   wiki sitelerine kayıt olup sitenizi tanıtan yazı ile linkleri ekliyorsunuz ama  aşırıya kaçmamak lazım her şeyde olduğu gibi wiki tanıtım makalelerinde de  durum aynı değişen  hiç bir şey yok  elinizden geldiğince çok link kasmayın makalenize max 3 adet link olsun bazı yerlerde görüyorum ki   3 satır   kelime yazılmış makalenin içinde  50 tane link google  bunu anlıyor ve  ceza yeme şansınız yükseliyor tedbirli olmak lazım listeyi paylaşmadan önce bir açıklama yapmak, bilgilendirmek sitenizi iyiye götüreyim derken kötü olmasını engellemek amaçlı bilgilendirmek istedim.  her gün 2 tane  tanıtım yapmanız yeterli ve yararlı da olacaktır....



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Ekinoz Bilişim Teknolojileri bünyasinde kurulan Hepsi1Arada.com sanal dünyada yerini almanın gururuyla ilk adımlarını atmaktadır. 5 yıllık bir bilgi birikiminin ve tecrubeyle hayata geçirilen E-Ticaret sitemiz birbirinden farklı ürünler, farklı ödeme ve kargo seceneklerini sizlere sunmaktadır. Yeni Nesil Ticaret SLOGANIYLA SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE E-Ticaret'in gelişen bilişim çagındaki gerekliliğini bir kez daha hissettirmek için;



    Altı farklı banka ile yaptığımız anlaşmalar sonucu 3D SECURE sistemine bağlı sanal poslarımız aracılığı ile alış verişlerinizi gerçekleştirebilir dilerseniz satın aldığınız ürünleri anlaşmalı kargo şirketlerimiz aracılığı ile kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.

    Ürünlerimizin tamamı firmamızca garanti kapsamındadır. Gönderisi yapılacak ürünler öncelikle tarafımızca gerekli kontrolleri yapılarak size özel olarak ambalajlanır gönderi içeriği tamamen gizli tutularak tarafınıza iletilmektedir.

    Siparişlerinizin çıkış kaydı yapılmadan önce tarafınızdan telefonla onay alınmaktadır.

    YanıtlaSil
  2. yararlı bir bilgi olmuş, eline sağlık

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.