-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Dofollow Ücretsiz 500 Blog Backlink

ads
ads

500 Adet  Dofollow Backlink Listesi

seo

Pagerank güncellemesinin arefesinde sayılırız  google  3 ayda bir yaptığı güncellemenin yakınlarına yaklaştığımızı hissediyoruz.

Sitelerimize   her  zaman ama şu zamanda biraz daha  ilgi göstermemiz gerekmektedir, güncellik olsun özgünlük olsun backlink çalışması olsun  hepsini dikkatli bir şekilde programlamak lazım. Bu yazımda sizlere    işinize yarayacak  tarzda blog backlink listesini vereceğim. Her gün  20  tane   yorum yaparak backlink alırsanız  faydasını   görürsünüz çok yüklenmeyin manuel olarak yapacaksanız  zaten   20 en ideali oto onaylı değil çoğu admin onayından sonra   yayınlanıyor yorumlarınız dofollow link almış oluyorsunuz siteler her  zaman dofollow olmayabilir  güncellemeden sonra yada baska bir  zaman zarfında siteler bazen   linklerini dofollow veya nofollow yapabiliyorlar ama her  zaman dediğim  gibi link link'tir nofollow linke de kötü gözle bakmamak lazım   tamamen faydasız    etki etmeyen bir olay demek nofollow linklere haksızlık etmiş oluruz.

Seo çalışmalarınız için olmazsa olmazlardandır backlink  sağlam yerlerden alınan linkler sonucu ve özgün içerikler  girerek sitenizi  çok iyi seviyelere getirme yönünde en iyi adımı atmış olursunuz

2013 Dofollow Backlink Listesi


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.