-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yağ Sökücü

ads
ads

Yağ sökücüler sadece endüstri alanlarında kullanılmamaktadır. Günümüzde yağ sökücüler özellikle mutfakların demir başı haline gelmiştir. Mutfakta oluşan yağlar, mobilyalar üzerindeki yağlar banyolarda oluşabilecek yağlar, zeminlerde oluşan yağları sökmek için yağ sökücü ürünler kullanılmaktadır. Ev ortamında kullanılan yağ sökücü kimyasallar uçucu özelliğe sahiptir ve yanma durumu göstermez. Çıplak elle yağ sökücülerle çalışmak cildinizin tahriş olmasına neden olur. Bunun için mutfak eldivenleri kullanmalısınız.

Yağ sökücüyü kirli yüzeye uyguladığınızda gelen kokuyu uzun süre koklamamalısınız. Yağ sökücüler uzun süre koklanıldığında zehirlenmelere neden olabilmektedir. Yağ sökücü kirli yüzeye döküldükten sonra 1 veya 2 dakika beklenilmelidir. Beklemek ise yağ sökücülerin daha etkili şekilde yağı çıkartmasına neden olacaktır.

Yağ sökücüleri çocuklarınızdan uzak tutmalısınız. İçerisinde bulunan kimyasallar çocuklarınıza zarar verebilmektedir. Çocukların zarar görmemesi adına günümüzde üretilen yağ sökücüler emniyet kilitli ve püskürtmelidir. Yağ sökücüleri püskürtmeli olarak üretildikten sonra ek olarak köpük halinde olan yağ sökücülerde üretilmiştir. Yağ sökücü kimyasallar çok amaçlı olarak kullanılmaktadır. Tekstil çeşitlerinde kullanılır. Veya çamaşırlara bulaşan yağları sökmek içinde kullanılmaktadır. Yağ sökücüler yünlü ve narin giysilere uygulanmaktadır. Özel olarak üretilen bu yağ sökücü kimyasallar çamaşırlarınızın yüzeyine zarar vermeden yağ çıkartmaktadır.

Önemli Not: Yağ sökücüleri gözünüze temas ettirmeyiniz veya yağ sökücüleri kullanılırken ellerinizi gözünüze sürmeyiniz. Göz hassas bir organ olduğundan dolayı ciddi sorunlara yol açmaktadır. Temas halinde gözünüzü bol su ile yıkayın ve en yakın hastaneye giderek muayene olunuz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.