-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Atlas Jet Kampanyaları Alo Bilet Hattı'nda

ads
ads
program

Kış aylarının da gelmesiyle yolculuklar daha zor hale geldi diyebiliriz. Uçağın konforu her zaman diğer ulaşım yollarına göre daha konforlu ve daha kaliteli oldu. Bu kalite ve konforunda bir bedeli olarak uçak biletlerinin yüksek fiyatlı olması gözünüzü korkutmasın. Çünkü bir çok havayolu şirketi gibi Atlas Jet’te bu konuda sizin yanınızda. İster öğrenci, ister asker, ister emekli, iste iş adamı olun Atlasjet kampanyalarıyla size yardımcı olacak.

2013 yılının gelmesiyle, tüm havayolu şirketleri kampanyalarıyla göz dolduruyor. Fakat bunlardan en ilgi çekeni tabi ki yılın ilk kampanyasını yapan Atlas Jet. Belli tarihlerde alobilethatti.com aracılığı ile alacağınız uçak biletiniz her şey dahil 44 TL! Üstelik yurtiçi tüm uçuşlarda geçerli. Her şey dahil olması ve her noktada geçerli olması daha tercih edilebilir kılıyor. Zamanlama açısından bakarsak AtlasJet’in bu kampanyası diğer havayolu şirketlerine göre yurtiçi yolculuklarında en uygun uçak bileti seçeneği olduğunu söyleyebiliriz.

İkramlarında ücretsiz olduğu bu kampanyada, 15 kiloya kadar kişisel bagaj imkanınız var. Ayrıca siz seyahatte olduğunuz zaman aracınız Atlas Jet’e emanet. Birinci gün ücretsiz otopark hizmeti sunan Atlas Jet sizin her şeyi düşünmüş. Sadece bunlarla da kalmayarak size 49 TL’den başlayan araba kiralama imkanları da sunuluyor. Ayrıca yapmak istediğiniz havaalanı transferleri konusunda da yardımcı olunuyor. Atlas Jet’ten memnun kalacaksınız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.