-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » YENİ SEZON DAVETİYE MODELERİNDE İLGİNÇ TASARIMLAR

ads
ads
Düğün, nikah, nişan, sünnet, açılış ve Özel günlerinizde sevdiklerinizi yanınızda görmek, mutluluğunuzu paylaşarak çoğaltmak mı istiyorsunuz? Öncelikle onları yanınızda görmek istediğinizi en çarpıcı şekilde sunacak bir davette bulunmanız gerekiyor. Davetlerinizi günün anlam ve önemine, karakteristik yapınıza uygun davetiyeler ile dile getirebilirsiniz.

Davetiyeniz, sizin imajınızdır.

Davetiye’nizi “izmirdavetiye.com.tr” ya da “davetiyeler.com.tr” sitelerindeki hazır davetiye kataloglarından seçebilir, ya da tamamen kendinize ait düşünceleri de katarak şık davetiye tasarımları ortaya çıkartabilirsiniz.

Davetiye sipariş verme işinini sorunsuz hale getirmek artık çok kolay. İsbaş matbaa, Türkiye'nin önde gelen davetiye ve nikah şekeri üretici firmasıdır. İsbaş matbaa, uygun fiyatlarla Türkiye'nin uzman tasarımcı ve matbaa ustalarının imal ettikleri kaliteli ve şık düğün davetiyeleri, nikah davetiyeleri, sünnet davetiyeleri, açılış davetiyeleri modellerini sizlere sunmaktadır.

İsbaş matbaa ve İzmir davetiye olarak, beğendiğiniz davetiyeleri size ulaştırmak için her türlü imkanı sunmaktayız. Siz evinizde ya da işinizde kendi zamanınızı değerlendirirken ya da diğer organizasyonlarla uğraşırken, izmirdavetiye adresinde bulunan binlerce davetiye modellerinden size uygun olanları sunarak, en uygun davetiye modellerine bakmanızı sağlıyoruz.

Öncelikle davetiye siparişinizi vermeden sizlerin onayına sunmak için numune hazırlıyoruz. Size yazı tiplerini, renklerini, örneklerini birlikte sunacağımız bir numune hazırlayıp, dijital olarak gönderiyoruz. Sizlerin nihai onayından sonra, siparişlerinizi 2 gün içerisinde matbaa'mızda baskısını yaparak en iyi korunacak şekilde paketleyip kargo ile adresinize ulaşmasını sağlıyoruz.

Firmamızda müşteri memnuniyeti ön planda olup, her türlü sorun için bize ulaşabilirsiniz.
ismail başelma
http://www.izmirdavetiye.com.tr
http://www.davetiyeler.com.tr
http://www.dugunix.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.