-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Elektronik sigara

ads
ads
Günümüzde sigara tiryakiliği, insan sağlığını zararlı yönde ve önemli derecede etkilemektedir. Bununla birlikte sigara fiyatlarının yüksekliği zararı maddi yönden de etkilemektedir. Sigara tüketimi akciğerlerimizdeki hava keseciklerini kapatarak rahat nefes almamızı engellemektedir. Sigara içen kişiler kendilerine zarar verdikleri gibi çevrelerinde bulunan kişilere de zarar verir. Teknolojinin hızla ilerlediği bu zamanda,sigara ile ilgili bir çok faaliyet gerçekleştirilmiştir.Bunlardan bir tanesi olan elektronik sigara insana sigara içmiş hissi vererek bu ihtiyacı ortadan kaldırmaktadır. Elektronik sigara nikotin bağımlılığı,dudak tiryakiliği,el alışkanlığı gibi bir çok hissi ortadan kaldırarak sigarayı bırakmanız için sizlere büyük ölçüde yardımcı olabilmektedir. Elektronik sigara gerçek sigaranın bir simülatörü olmakla birlikte çevreye ve kullanan insana kesinlikle zararsızdır. Elektronik sigara bir çok tiryakinin sigaradan kurtulmasına yardımcı olmuştur. Elektronik sigara, sigarada bulunan çok sayıda zararlı kimyasal maddeyi süzerek insan vücudunu bu maddelerden arındırabilmektedir. Elektronik sigara kartuş olması sebebi ile yaklaşık normal sigaraya göre 6-8 paket arasında kartuşların yeniden elektronik likitlerle doldurulması gerekmektedir. Kartuşların likit dolumu sırasında sevdiğiniz aromel tatlarda ekleyebilmeniz mümkündür.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.