-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Samsung Klima Servisi

ads
ads
makale

15 Senelik geçmişi bulunan Samsung Klima Servisi firmamız, bu sektörde, kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini ön planda   tutarak uzun yıllardan beri en iyi hizmeti vermiştir ve vermeye de   devam etmektedir.  Beyaz eşya, klima  sektöründe   hizmet veren firmamız kaliteli ve cazip fiyatlar ile kalitenin adı olmayı başarmıştır.

Klima servisi olarak  hızlı, güvenilir ve kalite üçlüsü ile  profesyonel teknik ekibi ile İstanbul'un  tüm ilçerine  servisimiz bulunmaktadır. 

Samsung Klima Servisi, olarak  profesyonel teknik ekibimizin, evinizde  titiz bir çalışma ile, galoş giyerek, cihazınızı  tamir etme aşamasında, parkelerinize  zarar vermemek için   zemin koruyucu havlu ile  güvenliğini sağlar. 1 yıl garanti verilir cihazınızda  değişim yapılan parçalarınıza.

Teknik personel olarak genel olarak sürekli kendini geliştirmekte ve   teknolojik alanda  belirli sürelerde  sınava  ve eğitime alınarak, en iyi hizmeti vermeye sürekli devam edeceğiz.  İşini iyi yapmayan, ehli olmayan servisler ile    cihazınıza bakım, onarım ve parça değişikli yaptırdığınız  zaman orjinal parçalar ile değişmeyeceğinden  gerçek performansı yakalamanızda mümkün olmayacak. Bu aşamada her  zaman kaliteli  ve  alanında uzman   firmaların  arasında yer alan beyaz eşya klima servisimiz ile iletişime geçip farkı ve kaliteyi görmenizi isteriz.

Website:  www.samsungklimaservisim.com  

İletişim: 444 3 085

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.