-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Yürekte Atan Sevda

ads
ads
Sevdanın en güzel tarifi Hatice’de aşk olarak Züleyha’ da meşk olarak zuhur etmiştir. Sizde sevdanın en güzel tarifi olduğunu düşünüyorsanız sevginizi en güzel anlatmanın yolu aşk sözlerinden geçmektedir. Dilini lal, gözünüz kör olanlardan iseniz; sizi anlatabilecek kolay bir yol ancak bu şekilde olmalıdır. Bazı insanlar sevse bile tarifini yapamaz ve kesinlikle dile getirmekten çekinirler. Bunun sebebi; karşısındaki insana olan aşkı karşısında kalbi duracak gibi olduğundan dolayı bir şeyler söylemekte zorlanırlar. Artık dilinizin bağını çözecek en güzel kelimeler birbiri ardına sıralanmaktadır.



Aşk sözleri, sayesinde yüreklere sığmayan büyük sevdanızı anlatabilirsiniz. Ancak aşk, sadece karşı cinse olan değil birçok şeye duyulan bir sevgidir. Tarifi bile yapılamayan, yüreklerde sürekli atan bir sevdadır. Aileniz, arkadaşınız, dostunuz ya da mesleğinize olan aşkınızı anlatmak bazen bir söz ile tamamlanmaktadır. Boğazınızda düğümlenen ifadelerinizi dökebilmek, yüreğinizi sevdiklerinize açabilmek için bu güzel kelimeleri kullanmalısınız. Sizde Züleyha’ da olan meşki, aşka çevirenlerden iseniz; aşkın en güzel tarifini yapmalısınız.



Belki asılardır, hatta dünya kurulduğundan beri insanın içgüdülerinde yer alan bu anlatılmaz sevginin asıl tarifini yapmak aşk sözlerinde gizlidir. Bu sözler sayesinde sevdiğinize açılamamanın açısını dindirebilir, anne ve babanıza olan aşkınızı ifade edebilirsiniz. Annelere sorarsanız, onlar için aşk evlattır. Bu aşkı dile getirirken yüzyıllardır kimse anlamamaktadır. Anne, evladının üzerine titreyerek onu sürekli bebek gibi görür. Ancak bu davranışı kimse anlamasa da anneler bu sözler sayesinde çocuklarına olan aşkının ifadesini bulacaklar. Sendeyim.com sitesinden bu sözleri alabilir rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sendeyim.com sitesinden güzel sözlerin yanı sıra güncel haberlere bakabilir, gündemden uzak kalmayabilirsiniz.



Kaynak: http://www.sendeyim.com/guzel-sozler/ask-mesajlari-anlamli-ask-sozleri

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.