-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Arçelik Servisi

ads
ads
makale
Yaşamlarımıza konfor ve hız sunarak oldukça önemli yerler edinmiş beyaz eşyalar, genellikle alım sırasında gösterilen özenden sonra pek özenli davranılmayan ürünlerdir. Sürekli kullanıldıkları için bir çeşit alışkanlık kurbanı olan beyaz eşyaların arızalanma sebeplerinin başında kullanım hataları gelmektedir. Giderek teknolojileri üst boyuta taşınmış olan beyaz eşyalar, artık birer küçük bilgisayar haline gelmiştir. Elbette bu durum önceki örneklerinden çok daha farklı kullanım koşulları gerektirmektedir. Bu kullanım koşullarına tam olarak uyulmaması sebebiyle arızalanmakta olan beyaz eşyaların, oluşturduğu arızalarda eski örneklerine göre çok daha zorlu ve onarımı için birikim gerektiren arızalardır.

Köklü bir beyaz eşya üreticisi olan Arçelik, tüm dünyada milyonlarca kullanıcısıyla kalitesi ve dayanıklılığını kanıtlamış, dünyanın önde gelen beyaz eşya üreticilerinden biridir. Arçelik’in kendisine özgü teknolojisi ürettiği her yeni nesil beyaz eşyaların arızaları, ancak markanın teknolojisi ile ilgili deneyim ve bilgi sahibi teknik servis ekipleri ile çözülebilmektedir. Markanın karakteristik özelliklerine hakim olmayan servis personellerinin yaptığı onarım ve bakım işlemlerinin sonuçları çoğunlukla bu ürünlerin kullanım ömürlerinin kısalması veya çok daha komplike arızaların ortaya çıkmasına sebep olmaktadır.

Yirmi yıldan fazla bir süredir Arçelik markalı beyaz eşya ürünlerinin teknik servis bakım ve onarım hizmetlerini sunmakta olan altunizade arçelik servisi, Arçelik markasının kalite ve güven ilkelerinin temsilcisi olduğunun bilincindeki hizmet yaklaşımını, hem markanın hem de çağımızın tüm ilerlemeleri ile desteklediği geçmiş birikim ve deneyimleriyle sentezleyerek oluşturmaktadır.

Sürekli olarak araştırma ve geliştirme faaliyetleri yürütmekte olan firmamız, daha iyi hizmet sunumunu hangi koşullar altına gerçekleştirebileceği noktasında ki bulgulardan hareket ederek özel çözümler üreterek tüketici memnuniyetini üst seviyede sağlama odaklı çalışmalar yürütmektedir.

Firmamız bu anlamda elde ettiği başarılı sonuçlarla yirmi yılı aşan bir süredir Ümraniye sakinlerine dünya standartlarında bir hizmet kalitesi sunabilmenin haklı gururunu yaşamaktadır.  Ümraniyearçelik servisi
Kesintisiz olarak hizmet verebilmek noktasında önemli role sahip yirmi dört saat kullanılabilen çağrı merkezimiz ve mobil teknik servis ünitelerimiz, firmamıza ortaya çıkabilecek her türlü arıza türüne karşı her zaman en kısa süre içerisinde cevap verebilme yeteneği kazandırmıştır.

Tüm onarımlarımızda orijinal yedek parça kullanmakta olan firmamız, yine tüm onarımlarımızı bir yıl için sigortalayarak garanti kapsamı altına almaktadır. Arçelik servis

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.