-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Arçelik servisleri her an hizmetinizde 471 59 56

ads
ads

Kazasker ve yakın bölgelerinde yirmi yılı aşan bir süredir Arçelik markalı beyaz eşya ürünleri teknik servis bakım ve onarım hizmetlerini başarıyla sürdürmekte olan Kazasker Arçelik Servisi, İstanbul genelinde faaliyet gösteren firmamızın prensip ve ilkelerini başarıyla uygulamakta olan şubemizdir. Arçelik’in kendisine özgü ileri teknolojisi ile ürettiği beyaz eşyalar, artık mekanik veya yarı elektronik olmaktan öte dijital ve işlemci bileşenleri kullanılan birer akıllı cihazlar haline gelmiştir.

Bu yeni nesil beyaz eşyaların çoğunluklu arıza sebepleri yanlış kullanım koşulları veya yanlış kullanımdır. Yeni nesil dijital ürünler olan bu cihazların, kendisinden eski örneklerine göre basit ancak çok daha farklı kullanım koşulları vardır. Alım ve alacağı ürünü seçme konusunda tüketicinin gösterdiği hassasiyet, genel olarak aldıktan sonrasında devam etmemekte ve bu genel ilgisizlik çeşitli arızalara sebep olabilmektedir. Bu sorunları Suadiye Arçelik Servisi hemen halleder.

Yeni nesil olarak üstün bir teknoloji ile imal edilmiş cihazlarda ortaya çıkabilen arızalar komplike ve onarımı oldukça zor arıza türleri olabilmektedir. Markanın kendisine özgü teknolojisi ile ilgili bilgi ve deneyim sahibi teknik servis personelleri tarafından yapılan onarımlar, kısa sürelerde ve doğru müdahaleler şeklinde olabilmektedir. Ancak bilgi eksikliği ile yapılan müdahaleler sonucu beyaz eşyalarımızın kullanım ömürleri kısalmakta veya yanlış onarım sebebiyle çok daha komplike başka arızaların ortaya çıkmasına sebep olabilmektedir.

Çeşitli eğitim organizasyonları aracılığıyla sürekli yenilenmekte olan Arçelik teknolojisi hakkında periyodik olarak eğitim görmekte olan teknik personelimiz, her türlü arızaya karşı donanımlı ve bilgili bir durumdadır.
En nitelikli hizmeti en kısa süre içerisinde ve en ekonomik şekilde tüketicilere sunarak üst seviyede müşteri memnuniyeti elde etmek amacındaki vizyonumuzla, tüm yenilikleri birebir takip eden bir hizmet yaklaşımı oluşturduk.

Yirmi dört saat tüm teknik servis ihtiyaçlarınıza cevap verebilmek amacı ile hizmet vermekte olan çağrı merkezimiz ve mobil teknik servis ünitelerimizle kesintisiz hizmet garantisi verebilmekteyiz. Tüm parça değişim işlemlerinde orijinal Arçelik yedek parçaları kullanma garantisi veren firmamız, aynı zamanda tüm onarımlarını bir yıl için sigortalayarak garanti kapsamına almaktadır. Bu gibi durumlarda Pendik Arçelik Servisi her an hizmetinizdedir.

Bosch markalı beyaz eşya ürünlerinin servis ve bakım ihtiyaçları için en deneyimli eller olan firmamızın özellikli hizmetlerinden yararlanabilmek için çağrı merkezimize bir hizmet talebi bırakmanız yeterlidir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.