-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Çekici erkek olmanın sırları

ads
ads


Bayanların gözünde çekici erkek olmak istiyorsanız bir kaç önerime göz atmanızda fayda var. Çekicilik, göreceli bir kavramdır. Herkese göre farklı anlamlar ifade edebilir. Size çekici olmanın temel kavramlarını bahsetmek istiyorum.

Cildinizin kurumasını önlemek için nemlendirici kullanın. Daha da önemlisi, erken yaşlanmanın önüne geçmek ve ultraviyole ışınlarının zararlarından korunmak için güneş kremini ihmal etmeyin. Yoksa vücudunuzdan güneş lekeleri ya da başka tatsız problemler eksik olmaz. Sigara içmek, cilde dokusunu, dayanıklılığını ve esnekliğini veren kollajen ve elastini çalar. Bu da yaşlanmayı hızlandırır, cildinizin soluklaşmasına yol açar. Yani sigaradan uzak durun. Sağlıklı bir diyet; daha parlak bir cilt ve saçlar, daha fit bir vücut demektir. Beslenmenize önem verin. Sağlıklı ve doğal besinler tercih edin. Günde 3 öğün ve ara öğünlerle beslenin.  En az sekiz saat uyuyun. uyumak, vücudun en büyük organı olan cilt dâhil tüm organları yeniler. Aynı zamanda tansiyonu ve stresi azaltır. Bu sayede, alnınızdaki ve göz kenarınızdaki kırışıklıklar da azalır. Uykusuzluk, gözlerinizin altının torba torba olmasına da neden olur. Güzel kokmaya özen gösterin. Burberry etkili parfüm kullanın. Böylece çevrenize güzel kokular yayarsınız. Cildin, özellikle de güneşin neden olduğu zararlara karşı düzgün çalışabilmesi için suya ihtiyacı vardır. Günde sekiz bardak su içmek, toksinlerin vücuttan atılmasına da yardımcı olur ve besinleri, cildin daha derin katmanlarına taşır. Kilo vermek, görünümünüzü güzelleştirmekle kalmaz, kalp krizi, kanser ve diğer hastalıklara yakalanma riskinizi de azaltır. Fit görünüme sahip olmalısınız. Fazla kilolardan veya zayıflıktan kurtulmalısınız. Kalp egzersizleri stresi azaltır, mutluluk verir ve cildinize renk katar. İster yürüyüşe çıkın, ister bisiklet sürün, sizi biraz terletecek bir şey yapsanız yeter. Kendinizi fazla zorlamayın, sakatlanırsanız bırakırsınız. Egzersiz eğlenceli olmalıdır, yaparken keyif almanız gerekir. İyi bir beden duruşu çok yararlıdır. Biraz güç artırıcı antrenman yaparsanız kamburluktan kurtulursunuz. Spor yapmaya özen gösterin. Düzenli spor hem sağlığınıza hem de dış görünüşünüzde olumlu etkiler bırakacaktır. Spor yaptıktan sonra duş alarak cildinizi rahatlatın. Duştan sonra Burberry aromalı parfümleri kullanarak kokunuza şehvet katabilirsiniz. Davranışlarınızla karşı tarafı etkileyin. Rahat hareketler sergileyin. Rahatlığı abartarak umursamaz davranmayın. Sorumluluk sahibi olun. Böylece çevrenizdekiler sizden daha çok etkilenir. Ciddi olmaya özen gösterin. Yeri geldiği zaman espri yapın, abartılı gülmeyin. Bunlar sizin için ufak, çevreniz için büyük önem taşır. Kültürlü olun. Önemli konular hakkında bilgi sahibi olun ve çevrenizdekileri bilgilendirin. Bilgili insanlar her zaman bir adım daha öndedir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.