-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Ücretsiz Güncel Site Tanıtım Listesi

ads
ads
iF

Ücretsiz tanıtım

Tanıtım yazılarının   önemini  artık   hepiniz biliyorsunuz. Özgün olarak yazılan tanıtım yazıları Google  değerinde    doğal backlink olarak anlaşılmaktadır.  Bundan dolayı siteniz   belirlediğiniz kelimelerde üst sıralara çıkmaya başlayacaktır. Fakat  hemen bir kaç günde bu etkiyi göremeyeceğiniz gibi  bir anda da yükselmeyi bekleyemezsiniz. Bu tür çalışmalar ileriye dönük çalışmalardır. Kalıcı ve doğal backlink elde etme yöntemi ve google'nin sevdiği tarzda bir emek harcama kapasitesidir. 

Seo, için olmazsa olmazlardan olan tanıtım yazısını  yayınlarken bir kaç kurala uymanız lazımdır. Öncelikle   günde  min - 1 max - 5 tane tanıtım yazısı ekleyin. Bir anda  100 lerce siteden tanıtım ve link almayın. Bu apaçık bir spamdır. Yani  bazı  makalelerde okuyorum 100'ler ce backlink alınırsa veya birden yüklenilirseniz, google bu durumu  spam olarak algılıyormuş. Doğru spam olarak yaptırım uyguladığı doğru ama   spam olarak algılamanın ötesinde, spam olduğunu net ve açık şekilde  zaten biliyor. Bu kadar linki bir günde alan kişi bildiği halde yapıyor belki googleyi kandırırım hesabı. Bu tür yaklaşımlardan kaçının, sitenize ve emeklerinize  zarar verir. Emek diyorum çünkü  spam olarak algılasa bile   google sonuç olarak emek veriyorsunuz. İşte bundan dolayı emeklerin tamamen boşa  gitmesi durumu var. 


Ücretsiz Forum tanıtım listesi arşivi



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.