-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » WordPress Eklentileri ( Sosyal İmleme Eklentisi )

ads
ads
wordpress

WordPress Sosyal İmleme Eklentileri

Google'nin çok sevdiği sitelerin arasında  sosyal imleme siteleri gelmektedir.  Sitenizdeki içerikleri sosyal imleme sitelerinde paylaşmanız, hit, ziyaretçi ve kaliteli doğal backlink olarak seo'ya oldukça faydası dokunmaktadır.  İmleme sitelerine sürekli içerik eklendiğinden her dakika, her saniye güncel olduğundan google botları bu tür sitelerden çıkmamakta ve aldığınız linkler sayesinde botlar sizin sitenizide sürekli ziyaret eder. Bundan dolayı hem iyi bir seo, kaliteli backlink, ve ziyaretçi sayınızda artış  olacaktır. 

Özgün içerik, google gözünde önemli olduğu herkes tarafından bilinir. Fakat seo için gerekli olan sadece özgün yazı yazmak değildir. Dediğimiz gibi özgünlük  google  için önemli bir unsurdur ancak sadece  yazı yazıp bırakmak ve   botların konunuzu indexlemesini beklemek, seo da bir adım geri atmış  olmanızı sağlar. Konunuzun indexlenmesinden ziyade  yazdığınız herhangi bir yazıyı sosyal imleme sitelerinde imlediğinizde  aynı kategoride, rakip sitelerinizden herhangi biri    yazısını bir çok büyük imleme sitelerinde paylaştığında sizden çok üst sınırlara çıkacağı aşikardır. Ve bu durumda sizin özgün yazdığınıza  fazlasıyla emek vermeyip ( imleme, sosyal ağlarda paylaşma, alt sayfa backlink elde etmemenizden ) dolayı sizin yazınız kısa bir zaman içinde arka sayfalara düşecek ve imleme yapan blog yazarı ise üst sıralara çıkarak zirve durumda olacaktır. 

Sosyal imleme sitelerinde içeriklerin paylaşılması faydalı olduğu gibi, webmasterlar için sıkıntılı bir iş  yorucu iş gibi olabilir   tek tek elle  bir çok siteye eklemek, belki zaman kaybı yada uğraşılmaz bir iş gibi gelebilir. Wordpress kullanıcıları için  bir çok eklenti mevcuttur. Bunlardan biri  yazılarınızın siz   hiç  zahmet etmeden otomatik olarak imleme yöntemleri.

* Next Scripts Sosyal Medya otomatik gönderim eklentisi;

WordPress eklentilerinin içinde en iyi sosyal imleme yazılımlarının en başında gelir.

 * Rss Graffiti

Türkiye'de  pek bilinmesede  avrupa ülkelerinde oldukça  fazla kullanılan, Facebook üzerinde var olan bu uygulama, Otomatik olarak sitenize eklediğiniz tüm içerikleri, Facebook sayfanızda veya profilinizde paylaşmanızı sağlayan en iyi uygulamalardan bir tanesidir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.