-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Araba Yarışı Oyunları

ads
ads
oyun

Hayatımızın ilk araçlarından biri olan trenler ile karşılaşmaya ne dersiniz? Dünyanın en güçlü araçları arasına adını yazan trenler ile yeni bir işe başlamak için sitede sizlere sunduğumuz traktör oyunları linkine tıklayarak oyuna başlayacaksınız. Yıllardır geleneksel olarak devam eden tren sergisi ile zaman geçirmek için sizlere sunduğumuz yerlere doğru hareket edeceksiniz. Gittiğiniz yerlerde size doğru gelen insanlar ile tanışıp hep birlikte hareket ederek gücünüzü en iyi şekilde kullanacaksınız. Şehirde sizden istenilen işi yapmak için karşınıza gelen trenleri klavyenin yön tuşları ile yönlendirerek dağların bulunduğu alana doğru hareket ettireceksiniz. Dağın yamacına vardığınız an oradan çıkartılan madenleri trenin vagonlarına yükleyerek götürmeniz gereken yere doğru götüreceksiniz. Madenleri şehirde sattığınız an en yüksek puanı elinizde bulundurarak rakiplerinize göre sürekli bir adım önde olarak oyuna devam edeceksiniz. Tren oyunları herkesin ilgisini çektiği için sürekli bu oyunların oynanma sayısı artmıştır. Trenlerin kullanımı çok zor olduğu için şehirde sizler için hazırladığımız kurslara giderek bu aracı en iyi şekilde kullanıp nereye gitmeniz gerekiyorsa o yöne doğru yol alarak başka bir iş için son hazırlıklarını yapacaksınız. Şehir dışında çıkartılan madenleri aracınızın kasasına yükleyip fabrikalara doğru taşımaya başlayacaksınız. Kamyon ile fabrikaya vardığınız en yanınızda getirdiğiniz madenleri iyi bir fiyat karşılında bu yere satarak çok büyük para geliri elde ederek ilk başladığınız oyunlardan olan araba yarışına geçeceksiniz. Geçtiğiniz yerde sizi bekleyecek olan rakipleriniz ile boyama yarışana girerek becerinizi ortaya koyup en iyi resimleri tasarlayacaksınız. Yaptığınız resimleri dolabın başucuna yerleştirerek halktan en iyi puanı alıp başka bir yarış alanına doğru yol alacaksınız. Resim boyama çok zor olduğu için en iyi renk seçeneklerini belirleyip en iyi fırçanızı Mouse ile kullanarak bu fotoğrafları boyayıp oyunu tamamlayacaksınız. Pek çok keyif alınacak bir araba olduğunu anlayacaksınız. Hafızanıza arabayarisioyna.net.tr ismini yazdıracaksınız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.