-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Bütün Öğrenciler Burada! Ya Sen?

ads
ads
Merhabalar değerli blog takipçilerim. bugün sizlere Türkiye'nin en büyün eğitim sitelerinden biri olan sorubak.com'u ve verdiği hizmetleri anlatacağım; çünkü bir öğrenci olarak benim en çok işime yarayan sitedir sorubak.com

Okulun başladığı ilk günden 2012-2013 eğitim-öğretim sürecinin sonuna yaklaştığımız bu günlere kadar ders notları, konu özetleri, yazılı soruları örnekleri, çalışma kitabı cevapları, belirli gün ve haftalar, sosyal kulüpler ve pek çok konuda bana en çok yardımcı olan site oldu.

Hatta şu anda e-okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden not ortalamalarıma bakıyorum ve birazdan takdir teşekkür hesaplama modülü sayesinde karnemin yanında hangi belgeyi alacağımı net olarak öğreneceğim. Aslında notların internetten e okul sistemi üzerinden yayınlamadı bazı arkadaşlarım için çok iyi olmadı. Çünkü pek çok arkadaşımın velisinin e okul veli bilgilendirme sistemi üzerinden onların notlarını takip ettikleri ve kötü notlarından ötürü onları fırçaladıklarını duyuyorum

Elbette benim için sorun yok çünkü benim derslerimin hepsi sorubak.com sayesinde çok iyi. Hatta şu anda sorubak.com/rehberlik.php sayfası üzerinden Ayhan Hocam'dan geleceğimle ilgili pek çok bilgi alıyorum. Özellikle YGS-LYS konularında uzman olan Ayhan Öğretmenim benim hangi mesleği seçmem gerektiği konusunda bana yardımcı oluyor.

YGS ve LYS ile ilgili en güncel haberlerin derlendiği sitede lys puanı hesaplama sistemi sayesinde 2013 lys puanınızın en yakın halini hesaplayabilirsiniz. Zaten bunu pek çok sitede önermektedir.

Arada da stresimi atmak için sorubak.com/forum sayfasından binlerce arkadaşımla sohbetler edip paylaşımlarda bulunuyorum. Sizleri de sorubak.com'a beklerim
www.ibrahimfirat.net

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.