-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » ATEŞ VE SU 6 OYUNU

ads
ads
oyun

Bu oyun da sitemize yeni eklediğimiz oyunlardan birisidir. Oyun ilk bakışta ateş ve su 4 oyununa benzese de bu oyun ondan çok farklı bir oyundur. Oyun Uzakdoğu ülkelerinde en çok oynanan oyun olması dolayısıyla bizim de dikkatimizi çekti. Biz de bu eğlenceli oyunu sizlerle buluşturma kararı aldık ve sitemize ekledik. Oyunu oynamak sitemizdeki diğer oyunlar gibi oldukça basittir. Oyunu ister klavyenizin yön tuşlarıyla isterse de mausenizle oynayabilirsiniz. Oyun levellerden oluşmuştur. Her level bir diğerinden daha zorlu ve daha eğlencelidir. Oyunu oynarken zekice hamleler yapmaya çalışın aksi takdirde levelleri geçmeniz mümkün olmayacaktır.  Aynı zamanda oyuna süre de ekleyerek oyunu biraz daha zorlaştırdık. Yani rakipleriniz arasına süreyi de ilave ettik. İşte bütün bu nedenlerden dolayı oyun oynarken çok dikkatli olmalı ve zekice hamleler yapmalısınız. Aksi takdirde oyunu oynarken hangi levelde olursanız olun o leveli geçemediğiniz takdirde oyun sizi otomatik olarak en başa atacak oyun yeniden oynamak zorunda kalacaksınız. 

Ateş ve Su Oyunlarının en güzellerinden olan ateş ve su 6 Oyununu oynarken ne kadar haklı odlumuzu görecek ve bu oyunun müptelası haline geleceksiniz. Oyun bu yaz tatilinizin vazgeçilmezleri arasında olacaktır. Oyunu o kadar çok seveceksiniz ki akşam oyunu bırakmayacaksınız sabahı iple çekeceksiniz. Bütün bunların yanında bu oyunda da sitemizdeki diğer oyunlarda olduğu gibi olumsuz örnek teşkil edecek herhangi bir davranış bulunmamaktadır. Aynı zamanda oyunu oynarken dikkatinizi bozacak can sıkıcı herhangi bir reklam ibaresine de yer verilmemektedir. Bütün bu nedenlerden dolayı aileler çocuklarını gönül rahatlığıyla bizlere emanet edebilirler. Ateş ve su 1 ister tek başınıza isterse de en sevdiğiniz arkadaşlarınızla birlikte oynayabilirsiniz. Biz size en sevdiğiniz arkadaşlarınızla birlikte oynamanızı tavsiye ederiz; çünkü bu sayede oyunu oynarken daha çok eğleneceksiniz.  Aslında biz sitemizi hazırlarken daha çok 3-12 yaz grubu ziyaretçilerimizi düşünerek hazırladık. Ama oyun bütün yaş gruplarının rahatlıkla eğlenerek oynayabileceği bir oyundur. Şimdiden bütün site ziyaretçilerimize bol şanslar ve iyi eğlenceler diliyoruz.




ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.