-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Scooby Doo Topu Oyunu

ads
ads
oyun

Bugün Scooby Doo Topu adlı oyunumuzda çizgi karakterlerimizden olan bu kahramanımızla beraber top sektireceğiz. Öncelikle ara tuşuna basarak topun size gelmesini sağlayacaksınız. Daha sonra ise topun gittiği yöne doğru yön tuşlarını kullanarak hareket edeceksiniz. Scooby doo sizlerin de bildiği gibi kurgulanmış bir köpek kahramandır. Birbirinden farklı maceralara koşmaktadır. Köpeklerin dört yüzden fazla ırkı vardır. Bu ırkların her birisinin kendine ait özelliği vardır. Bazıları çeşitli sürülerin korunmasında kullanılır. Bunlara ‘çoban köpeği’ adı verilir. Bu kadar çok köpek çeşidi olmasından dolayı köpek oyunları da çok fazla çeşitlilik göstermektedir. Köpeklerden kurgulanan farklı karakterler maç oyunları içerisinde de yerini almaktadır. Scooby doo tam anlamıyla bir iyilik köpeğidir diyebiliriz. Yardıma muhtacı olanlara hemen yardım etmektedir. Kötülerin korkulu rüyası, iyilerin ise iyilik meleğidir. Bu oyunumuzda ise etrafında bulunan çocukların eğlencesine ortak olmak istiyor. Onların o küçücük dünyalarına çok büyük mutluluklar katmak istiyor. Sizler de bu mutluluğa ortak olmak için hemen oyunumuzu oynamalısınız. Top oyunu canlıya hitap ettiği gibi köpeklere de hitap etmektedir. Köpekler eğitildiklerinde birçok yeteneğe sahip olabiliyorlar. Örneğin toplum huzurunun sağlanmasında görevli olan polislerimizin en büyük destekçileri de köpeklerdir. İnsanlara kötülük yapmak isteyenleri bulmak için köpeklerin yardımına ihtiyaç duyulmaktadır. Köpeklerin yaptıkları işlevler ve algılanmaları toplumların bakış açılarına göre farklılık gösterir. İlk zamanlarda köpekler evcil değilken insanların ihtiyaçlarına göre birçok köpek türü evcilleştirilmiştir. Kimileri insanları korumakla, kimileri insanların eşyalarını korumakla görevlendirilmiştir. Bundan dolayı köpekler insan hayatında büyük önem arz etmektedir. Köpeklerin daha farklı özellikleri ise bilimin gelişmesiyle ortaya çıkmıştır. Genetik biliminin araştırmaları sonucunda bu dört yüz köpek ırkı içerisinde hiç birisinin yeteneksiz olmadığının farkına varılmıştır. Her biri farklı donanımlarla donatılmıştır

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.