-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Avmdevi.com | Türkiye’nin Dev Alışveriş Merkezi

ads
ads
Avmdevi.com olarak 2013 yılında online ticaret sektörüne farklı bir hizmet anlayışı getirmek amacıyla adım attık. Farkımız; unutulmaya yüz tutmuş Atalarımızdan, Dedelerimizden görmüş olduğumuz, öğrenmiş olduğumuz her zaman müşteri haklıdır anlayışına sahip dürüst, samimi, kaliteli ve hoşgörülü esnaflık anlayışını günümüz dünyasına adapte ederek sizleri özlediğiniz alışveriş anlayışıyla buluşturmaktır. Sitemizde bilgisayardan, cep telefonuna, kırtasiyeden hırdavata, kamp/av malzemelerinden kırtasiyeye, ev tekstilinden spor malzemelerine ve ilginç tasarım ürünlerine kadar daha binlerce ürün yelpazemizle hizmet vermekteyiz.

Alışveriş anlayışımız En Uygun fiyata En Kaliteli ürünleri sizlere ulaştırmaktır. Amacımız her müşterimize vermiş olduğu siparişinin cinsine, adedine ve tutarına bakılmaksızın en değerli müşterimiz olduğunu hissettirmektir. Sizde düşük tutarlı bir ürün sipariş ederek bu iddiamızı birebir yaşayarak görebilirsiniz. Özellikle hangi siteden ne alırsanız alın sipariş vermeden önce sitemizi bir defa ziyaret etmeniz ve fiyat karşılaştırması yapmanız bizi memnun edecektir. Olumlu olumsuz tüm düşüncelerinizi iletişim sayfamızdan bize iletebilir, ürünlerimizin altına yorum olarak yazabilir ve internet üzerindeki forumlarda diğer arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Sizlerin düşünceleri bizim kendimizi geliştirmemize ve hizmet kalitemizi arttırmaya yardımcı olacaktır.
Siz Değerli Müşterilerimizle birlikte karşılıklı güven ve mutlulukla neticelenen nice alışverişlerde buluşmayı diliyoruz.

Saygılarımızla.

…::: Avmdevi Elektronik Ticaret ve Sanal Mağazacılık :::..

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.