-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Türk arama motoru GeliyooBot

ads
ads
teknoloji
Türk Arama Motoru ( GeliyooBot )

Arama motoru,  Analiz, filtre ve güvenlik süzgecinden geçirebilen ve verileri faydalı hale getirerek, kullanıcısına  web arama hizmetinizde  sunacak olan Geliyoo türk arama motoru ile yep yeni teknoloji ile buluşturmaya hazırlanıyor. 

GeliyooBot/1.0

Türkiye'de  arama motoru  alanında  en gelişmiş özelliklere sahip olan "Geliyoo" webmasterlar  için hazırlanmış olan, GeliyooBot/1.0  ile  web sitelerinizi   anlık olarak indexletebilir ve analiz sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

User-Aget: GeliyooBot/1.0

Aynı , google, yandex, bing, yahoo arama motorları giib  GeliyooBot/1.0’da robots.txt uyumluluğu mevcuttur.  İlk önce web  sitenizde index altına bulunması  gereken ve alınmaması gereken belgelerin analizini çıkarır ve sistemine Daha sonra sitemap.xml ya da xml.gz gibi uzantılara sahip site haritanıza ulaşmanızı sağlar.  Arama motorunda index almasını istediğiniz URL bilgilerini bulur ve indexler.  GeliyooBot/1.0 saniyede 20 index alma özelliği ile bir adım öndedir, ortalama günde 10 milyarın üzerinde veri analiz edebilme kapasitesine sahip  ve sonuç sayfasında çıkarabiliyor. Geliyoo arama motoru botu olan GeliyooBot/1.0 dünya'daki milyonlarca site taramasını bir kaç ay içinde tamamlayacak şekilde çalışmalarına devam etmektedir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.