-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » BlackBerry Q10, Avealılara ayda 33 TL

ads
ads

BlackBerry Q10

BlackBerry 10 serisi kullanıcı tarafından oldukça ilgiyle karşılandı,  iki renk seçeneği ile ( siyah - Beyaz ) BlackBerry Q10

Avea kullanıcılarına kampanyalı fiyat ile BlackBerry Q10 ayda sadece 33 TL

Avealılara, Avea, BlackBerry 10 serisinin değişik  tasarımıyla  ilgi odağı olanBlackBerry Q10'nun  siyah ve beyaz renk seçenekleriyle, Avea'dan  kullanıcısına  kampanya. farklı paketi ile ayda sadece 33 TL gibi cüzi fiyatlar ile müşterisini buluşturuyor. 

Teknoloji harikalarınıi müşterileri ile  bir araya getiren, Türkiye'nin   en avantajlı  GSM Operatörü Avea, bu sefer de  Blackberry 10 İşletim sistemini bünyesinde barındıran, BlackBerry'nin yeni akıllısı Q10 avealılara  aylık 33 TL fiyatlarla  satılacaktır. 

Modelin   piyasaya çıkaması ile  Ülkemizde  ve tüm  ülkelerde  farklı tasarımı ve özellikleri ile  beğeni toplayan BlackBerry serisinin Q10 modelini almak isteyenlere Avea,   bu fırsatı iki renk seçeneği ( siyah - Beyaz ) ve 4  ayrı  paket ile müşterinin kendi paketlerini seçmesi ve oluşturması  imkanı sunmaktadır.  Avealı olanlar isterse internet paketi dahil olarak  ayda sadece 78 TL,  her şeyin dahil olmasını isterlerse 123 TL ve internet hediyesiyle birlikte peşin fiyatı 1.999 TL'ye BlackBerry Q10'a sahip olacaklardır.

Farklı, özgün tasarımı ve teknik özellikleri ile yeni bir dönem başlatmış oluyor. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.