-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ter Şekeri İle Kötü Vücut Kokusuna Son

ads
ads
Ter şekeri doğal gül yapraklarından oluşan formülü ve hoş aromasıyla cildinizde, saatlerce etkinliğini koruyarak, sizin vücut kokunuz Gül gibi kokmasına yardımcı olur. Tamamen doğal içeriği ve Gül Yaprağı Ekstralarının Bitkisel Forumlaysan ile yaz sıcaklarında ortaya çıkan aşırı terlemeden doğan kötü kokuyu mis gibi gül koktuğunu hissedeceksiniz.

içeriğinde Şeker, glikoz şurubu, sitrik asit, malik asit, geraniol, gül yağı, karmin ve doğal mandalin aroması sayesinde Kötü vücut kokusunu önlemeye yardımcı olur.Gül aroması ile ter şekeri akşamları yatmadan önce kullanmak hepsi bu kadar. Bu sayede cildiniz mis gibi gül kokmaya başlayacak.Ağız yoluyla ter şeker alındığında, teriniz gül gibi kokar cildinizdeki gözeneklerden dışarı çıkarak terinizin gül kokmasını sağlar. Böylece cildinizde, saatlerce etkinliğini koruyan, hafif bir gül kokusu kalıyor. Ter şekeri satın almak için orjinal siteyi ziyaret ediniz.

Ter şeker ile “ter attığınızda” cildinizingül kokmaya başladığını hissedeceksiniz.Bu sayede artık arımsak, Soğan, veya Pastırma bile yeseniz günde 1 tane Tükettiğimizde bu kokuların yerini hafif bir gül kokusu alacak ve ter kokusu derdine son. Ürünü http://deopastil-tersekeri.gen.tr/ sitesinden satın alabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.