-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Android Telefon Samsung Hennessy

ads
ads
teknoloji

Android Telefon Samsung Hennessy Tanıtımı Yapıldı.

Çift ekrana sahip Samsung'un Yeni Android Telefonu "Hennessy"

Samsung'un yeni telefonu Hennessy resmi olarak tanıtıldı. Son zamanlarda web sitelerinde sık sık denk geldiğiniz çift ekranlı android Samsung Hennessy tanıtıldı.

Samsung Hennessy Özellikleri

Giriş seviyesi olarak sunulan yeni model 3.3-inç büyüklüğünde ve 320 x 480 piksel çözünürlüktedir. Dokunmatik ekran ve 1.2 GHz hız ile çalışan  4 çekirdekli işlemcisi ile  güç alan cihaz1 GB dahili depolama hafızası özellikleri arasında yer alamktadır.. 1 GB RAM’den ek güç alan ürün ek hafıza eklememize yardımcı olacak microSD kart yuvasını da bünyesinde barındırmaktadır.

Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi entegre edilmiş  samsungun yeni model telefonu Hennessy  arka bölümünde  5 MP çözünürlüğünde kameraya yer verilmiştir. 1.500mAh büyüklüğünde bataryaya ve  akıllı CDMA ve GSM uyumlulundadır. Çift SIM kart desteği ile modelde Bluetooth ve Wi-Fi teknolojilerine de yer almaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.